Anne-Mette Rasmussen

foredrag

Anne-Mette Rasmussen, 50, er Danmarks førstedame, Vild med Dans, vild med børn og meget andet.
Anne-Mette tog i en "sen" alder en uddannelse som pædagog og har arbejdet i en børnehave i Nærum indtil hun i foråret 2009 sagde sit job op for at hellige sig andre interesser.
Anne-Mette er nu foredragsholder og klummeskribent på ugebladet Familiejournalen.

Anne-Mette Rasmussen foredrag:

· At turde .
Anne-Mette holder med udgangspunkt i sine egne erfaringer foredrag om at turde. Om at turde holde fast i sine egne mål og drømme, om at turde satse, om at turde skifte løbebane selvom man er fyldt 50 etc. Anne-Mette fortæller selvfølgelig også om hvad deltagelsen i "Vild med Dans", hvor hun havde Thomas Evers Poulsen som dansepartner, har betydet for hende.

· Førstedame
Danmarks førstedame, Anne-Mette Rasmussen, fortæller om sit liv som statsministerfrue.
Hvordan defineres denne rolle og, hvad har Anne-Mette brugt den til?
Hør Anne-Mette fortælle om, hvordan man finder plads til hverdagen ved siden af sine pligter som førstedame og om, hvorfor det har været så vigtigt for hende at holde fast i hendes egen karriere.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Anne-Mette Rasmussen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Anne-Mette Rasmussen

For booking af Anne-Mette Rasmussen ring til Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100


E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Anne-Mette Rasmussen

 Anne-Mette Rasmussen
Info
Kontakt
Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
Booking Tel: 7026 0100
Email:

Anne-Mette Rasmussen - foredrag er blot en blandt mange muligheder hos Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
--