Benny Andersen

Foredrag om eget forfatterskab

Benny Andersens foredrag fokuserer primært på hans eget forfatterskab.

Et foredrag med Benny Andersen giver et spændende kig ind i arbejdsværelset hos en af vores helt store og folkekære forfattere.

Biografi
Benny Andersen (født 7. november 1929 i Vangede), dansk digter, lyriker, forfatter, komponist og pianist.

Benny Andersen har udgivet digtsamlinger, noveller, romaner, essays og børnebøger, bl.a. bøgerne om Snøvsen. Benny Andersen har endvidere skrevet tv- og teaterdramatik. Modtog i 1985 Modersmål-Prisen. Benny Andersen blev æreskunstner i Østermarie i 2004 og fik i den anledning opkaldt Benny Andersens Boldgade efter sig i byen.

Benny Andersen er den mest læste og sungne moderne danske lyriker. Han mestrer det danske sprog på en underfundig måde, hvor han bringer ordspil og anden leg med ord ind i lyrikken i kombination med humor, skæve synsvinkler og små puf til danskernes dobbeltmoral. Benny Andersen er ikke mindst kendt for sit langvarige samarbejde med Povl Dissing.

Benny Andersens første digtsamling udkom i 1960 og hed Den musikalske ål. Mest kendt er er nok Svantes viser fra 1972, som de fleste danskere har taget til sig. Benny Andersens samlede digte 1960 - 1996 har slået alle rekorder for lyrik og er udkommet i over 100.000 eksemplarer.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Benny Andersen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Benny Andersen

For booking af Benny Andersen ring til Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100


E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Benny Andersen

 Benny Andersen
Info
Kontakt
Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
Booking Tel: 7026 0100
Email:

Benny Andersen - Foredrag om eget forfatterskab er blot en blandt mange muligheder hos Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
--