Hans Engell

politiker, chefredaktør, forfatter og foredragsholder

Hans Engell (født 8. oktober 1948) er en dansk politiker og journalist. Han er tidligere leder af Det Konservative Folkeparti, samt forsvars- og justitsminister. Tidligere var Hans Engell chefredaktør på Ekstra Bladet.

Hvem bestemmer - politikerne eller medierne?
Hans Engell stiller skarpt på forholdet mellem medier og politikere - hvem har mest magt, hvilken indflydelse har spindoktorerne, bruger politikerne mere tid på at styre efter medierne end at regere landet - bliver medierne ved med at gå stadig tættere på de kendte?

Farvel til Slotsholmen
personlige erindringer fra 40 år i politik og journalistik. Foredrag ud fra bogen "Farvel til Slotsholmen".

Forsvarsminister under Den Kolde Krig
Hør Hans Engells personlige oplevelser og begivenheder fra fronten. Hvor tæt var vi på en krig? Spionerne iblandt os? Hvad ved vi i dag om Sovjet og Warszawa-pagten, som vi ikke vidste dengang? Hvad ved vi i dag om Sovjet og Warszawa-pagten, som vi ikke vidste dengang?

...Og meget andet
Hans Engell har også mulighed for at målrette sit fordrag til enkelte virksomhed eller begivenhed. Emnerne kan fx. være klimadebatten, intern politik i Danmark, Europa eller USA, aviser og mediernes indflydelse i finanskrisen og meget andet.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Hans Engell er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Hans Engell

For booking af Hans Engell ring til Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100


E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Hans Engell

 Hans Engell
Info
Kontakt
Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
Booking Tel: 7026 0100
Email:

Hans Engell - politiker, chefredaktør, forfatter og foredragsholder er blot en blandt mange muligheder hos Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
--