Per Vers

Funky foredrag

Med et freestyletalent udover det sædvanlige har Per V slået sit navn fast som en af de mest respekterede rappere i Danmark.

Et af Danmarks største rap-navne, Per Vers, kan komme forbi Jer og holde et foredrag om, hvad det vil sige at være rapper. Publikum får en fornemmelse af det potente poetiske potentiale der gemmer sig bag hængerøven og håndtegnene.

Fordomme og dagdrømme bliver taget op - hvordan gør man, og især hvorfor? Per Vers bliver stadig inspireret af den originale hiphop-kultur, der fødtes i sluthalvfjerdsernes Bronx, og fortæller om dens oprindelse, idealer og historie - for det er en god historie!

Oplev Per Vers forklare, forføre og forbløffe med et "funky foredrag" - en jordnær og ordrig oplevelse hvor man kommer tæt på Per og hans kærlige kamp med den hiphop, han lever og ånder for.

Per Vers kombinerer sin talestrøm med intense og intime smagsprøver på sin kunst i praksis i jævnt fordelte passager, så cirka en tredjedel af tiden bliver musikalsk. Her får publikum lov til at læne sig tilbage og leve sig ind i de sjove, sprudlende og eftertænksomme tekster - og komme frem i sædet igen, når det er tid til freestyle-rap, hvor DU for lov til at bestemme hvad der skal spyttes i mikrofonen...!

Om Per Vers
Per Uldal blev født i Gram i Sønderjylland i 1976. Som en ivrig lytter af P3's 'Mandags Hip Hop' blev Per i en tidlig alder knyttet til den amerikanske gadekultur. Det var dog besværligt at finde legekammerater i det sønderjyske, så Per skrev sine rim og ventede på, at noget ville ske.

I 1993 stillede Per Vers op til konkurrencen 'Årets Rapper', hvor han uden hjemmmeskrevne rim freestylede sig til sejren. Ved samme lejlighed mødte han DJ Møller og Langemand med hvem han dannede gruppen Sund Fornuft.

Tre år senere udsendte gruppen 'Så Sundt Som Det Er Sagt'. Albummet var ikke ligefrem noget mesterværk, men formåede alligevel med en spilletid på små 40 minutter at vise Per Vers' unikke evne til at danne humoristiske sproglige billeder og kantede rimkonstruktioner.

Efter at have vundet en række battle-konkurrencer de følgende år udsendte Per sammen med Sund Fornuft deres andet album 'Super Formula' i 2000. Sideløbende startede Per også et samarbejde med Ole D's Sort Session, hvor de bragte hiphopmusikken og Poetry Slam ud på landets skoler.

I 2001 bekendtgjorde Per V, at han ikke længere ville bruge sine evner i battle-konkurrencer. Det har givet plads til de unge rappere, der gennem årene har været chanceløse overfor den magiske ordjonglør fra Sønderjylland.

I 2005 sprang Per V ud som solokunstner med det personlige album 'Vers 1.0', der bl.a. bød på produktioner fra Dj Static og Dj Noize. For denne udgivelse modtog han Kunststyrelsens Særlige Præmiering på 50.000 kr, og i "Poesi Dér", den hidtil eneste antologi over dansk rap, kaldes kaldes han "en af genrens vigtigste tekstskrivere - i en liga hvor kun Malk De Koijn, Jokeren og MC Einar kan være med".

Per Vers er en fed rapper fordi han ikke behøver rappe om penge, biler, stoffer, kvinder og alle de andre stereotype pseudoværdier, man normalt forbinder med hip hop.

Hans lyriske pensel er derimod bred nok til at favne emner som skatteproblemer, mobning, Netto-ansatte, vagabonderi og kaffe, for eksempel.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Per Vers er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Per Vers

For booking af Per Vers ring til Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100


E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Per Vers

 Per Vers
Se video med Per Vers

Get the Flash Player to see this player.

Info
Kontakt
Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
Booking Tel: 7026 0100
Email:

Per Vers - Funky foredrag er blot en blandt mange muligheder hos Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
--