Louise Hart

Foredrag om kræft

Louise Hart fortæller ærligt og hudløst om livet efter kræft.

 

Louise Hart

 

Louise Hart er bl.a. kendt fra Ramasjang, hvor hun har været børnevært sammen med Sebastian Klein. Udover det er hun sangerinde og sangskriver med 2 albums bag sig og hun barsler med et dansksproget album med ærlige sange fra sin opvækst.
Lige nu er hun dog højaktuel med en blog, hvor hun løbende har skrevet om sit kræftforløb. Bloggen er læst af tusindvis dagligt, og har givet håb til mange kvinder i samme situation. Hvordan forholder man sig til at få lavet nye plastikpatter eller at skulle gå i seng med en fyr for første gang med ét bryst? Hvordan lærer man at elske sig selv, og hvordan får man vendt en lortesituation til en smuk rejse?

Krydret med en morsom vejledning til parykker og et par numre med akustisk guitar og så selvfølgelig alle de spørgsmål, man orker.

Louise Hart fortæller på en bramfri, sjov og knusende ærlig måde. Intet er helligt eller hemmeligt, og alt bliver vendt, fra sex til Hasholie. Louise kommer omkring, hvordan man tackler en krise med humor, skønhedstricks, madglæde, musik, dans og hvordan man skider på janteloven, når man ifører sig en rød paryk og bærer sig selv med rank ryg og lidt ekstra pink læbestift.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Louise Hart er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Louise Hart

For booking af Louise Hart ring til Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
Booking Tel: 7026 0100
E-mail: info@foredragsportal.dk