Sanne Søndergaard

Foredragsholder

Et foredrag med Sanne indeholder både humor og alvor, og emnerne kan spænde fra Journalistisk satire - til hvordan man bedre kan forstå teenagere.

Sanne bevæger sig i en tilstand på grænsen mellem mindreværd og storhedsvanvid, og spørgsmålet er, om hun har brug for seriøs terapi eller er klar til at overtage verdensherredømmet som stand-up komiker. Sannes jokes sidder lige så godt som hendes fregner, og publikum bliver inddraget, så de aldrig bliver helt sig selv igen. Man ved aldrig, præcist hvad der sker, når Sanne optræder, og improvisationerne kommer rullende på stribe. Men én ting er sikkert. Der er fyldt med grin i Sannes kølvand.

Sanne skriver klummer i Urban hver mandag, hun har været en del af Tjenesten på P3 og Sommerhyrde på 100fm. I 2007 var hun deltager i TV 2 Zulus Comedy Fight Club. Desuden har hun udgivet romanen Kære Dødsbog.

Sanne Søndergaard er stand-up-komiker og forfatter. Oprindelig er hun uddannet journalist, men stand-up har været hendes levevej de seneste år. Sanne udgav i 2008 romanen Kære Dødsbog, der handler om det kaotiske teenageliv, og hun har bidraget til novellesamlinger for børn og unge. Sanne skriver klummer i gratisavisen Urban, tidligere har hun været en del af satireredaktionen Tjenesten på P3, og hun var været Sommerhyrde på 100fm.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Sanne Søndergaard er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Sanne Søndergaard

For booking af Sanne Søndergaard ring til Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100


E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Sanne Søndergaard

 Sanne Søndergaard
Info
Kontakt
Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
Booking Tel: 7026 0100
Email:

Sanne Søndergaard - Foredragsholder er blot en blandt mange muligheder hos Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
--