Synnøve Søe

TV-vært og foredragsholder

Synnøve Søe har siden 1999 optrådt med en række talkshows på TV Danmark "Det Ny Synnøves".

Samtidig drager Synnøve på landevejen med sit spritnye "live" talkshow "De Nye Familier". Her tager Synnøve ud, med udgangspunkt i sin egen baggrund, og fortæller de om nye skikke og normer der præger nutidens familier og som har erstattet den traditionelle kernefamilie.

Hvad ville du sige, hvis din 22-årige søn kom hjem og sagde, at han havde gjort en kvinde gravid? Hvordan ville du reagere, når du hørte at dit kommende barnebarns mor var 36? Og Hvad i alverden ville du stille op, når du hørte, at den, din søn havde været sammen med var Synnøve Søe?

- Ingenting. Du ville ikke kunne gøre andet end være der for det nye lille barn. Sådan er tiden nu. Det er ikke kun et årtusinde, der skifter - det gør sæder, skikke og familierne også.

Synnøve Søe vil komme med eksempler, erfaringer og tanker fra sit eget liv, men talkshowet lever især i samspillet mellem publikum og Synnøve. Og det er denne synergi som gør en aften med Synnøve Søe og "De Nye Familier" til en både nærværende, personlig og intim oplevelse.

Ring tlf. 7020 3648 vedr. div. temaer omkring foredrag med Synnøve Søe ...

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Synnøve Søe er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Synnøve Søe

For booking af Synnøve Søe ring til Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100


E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Synnøve Søe

 Synnøve Søe
Info
Kontakt
Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
Booking Tel: 7026 0100
Email:

Synnøve Søe - TV-vært og foredragsholder er blot en blandt mange muligheder hos Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
--