Birthe Kjær foredrag

Foredrag: Længe leve livet

Som noget nyt kan du nu booke Birthe Kjær som foredragsholder i foråret 2012. Det bygger på biografien "Længe leve livet", hvor hun fortæller om barndommen og ungdommen i Århus - om 52 år i showbranchen, og om at prioritere sin tid efter en livstruende sygdom.

Birthe Kjær kan nu bookes med et foredrag på 1 x 60 min. plus ½ times spørgetid eller 2 x 45 min. inkl. spørgetid, hvor hun med udgangspunkt i sin bog "Længe leve livet" fortæller om sin fantastiske karriere.

Der vil indgå billeder på PowerPoint samt en 2-3 sange med singback. Max ca. 250 publikummer.

Altså steder, hvor man kan opretholde en nærkontakt til publikum.

Foredraget kan bookes fra 25. november 2011 til 31. marts 2012.

"Længe leve livet" Birthe Kjær
Storslået biografi om den ubestridte dronning af dansk showbizz.
Som 11-årig deltog hun i en sangkonkurrence og vandt.

Som 12-årig turnerede hun rundt som en del af Sunshine Trioen. Og som 20-årig strøg hun direkte ind på førstepladsen på Dansktoppen med debutsinglen Arrivederci Franz.

Birthe Kjær har netop fejret 40 års pladejubilæum, og lige så mange cd´er er det blevet til gennem årene - her er slet ikke medregnet de utallige, hun desuden har medvirket på.

Birthe Kjærs navn er kendt af de fleste, men det er nok de færreste, der kender hende.

I en ny bog fortæller hun for første gang om sit liv, sine sejre, sine mænd og prisen for 40 år på toppen i dansk showbizz.

Jyllands-Posten - Henrik Lyding, 12.10.10
Gennem alle de episoder og oplevelser hun fortæller om, mærker man en grundlæggende respekt for jobbet og for andre mennesker. Derfor giver hendes erindringer nogle behagelige timers læseoplevelse i selskab med et klogt, beskedent og livsbegejstret menneske.

Nordjyske Stiftstidende - Ove Nørhave, 13.10.10
Et af mange kunstgreb ved "Længe leve livet" er, at de steder, hvor Birthe Kjær virkelig har været rørt - som når hun de senere år har oplevet at stå over for et meget ungt publikum, der har skrålet med af fuld hals på "Pas på den knaldrøde gummibåd" - så er beskrivelsen reelt rørende.
Også når hun fortæller, hvordan en 11-årig pige kan læse noget nyt og uventet ind i teksten til "Lys i mørket".

Fyens Stiftstidende - Stine Charlotte Hansen, 26.10.10
Birthe Kjær har levet med musikken hele livet. Nu kan man læse hendes sprudlende og velreflekterede biografi.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Birthe Kjær foredrag er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Birthe Kjær foredrag

For booking af Birthe Kjær foredrag ring til Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100


E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Birthe Kjær foredrag

 Birthe Kjær
Info
Kontakt
Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
Booking Tel: 7026 0100
Email:

Birthe Kjær foredrag - Foredrag: Længe leve livet er blot en blandt mange muligheder hos Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
--