Søren Dahl

Foredrag

Søren Dahl er klar til en ny foredragsrække om livsglæde og ikke mindst om livskvalitet.

Livsglæde bliver der mere af, jo mere vi bruger af den.

Mød den kendte vært fra det populære DR-program Café Hack

Efter at have deltaget i DR - kirken har Søren Dahl også medvirket som prædikant adskillige steder i landet.

Den utroligt populære radiovært, Søren Dahl er igen klar med et varmt og livsbekræftende foredrag med en blanding af musik, snak, alvor og sjov. Efter at have besøgt adskillige af landets sognegårde og kirker, tager Søren Dahl tid til en ny tur rundt i landet.

Søren Dahl vil blandt tale om sit liv, om opdragelse og baggrund, om sit barndommens lykkelige land, om livsglæde og ikke mindst om livskvalitet.

Men han spiller også musik fra en lang karriere der har budt på samarbejde med Finn Nørbygaard, Jacob Haugaard, De Nattergale og masser af opgaver indenfor TV film, showbiz og teater.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Søren Dahl er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Søren Dahl

For booking af Søren Dahl ring til Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100

Sidste nyt om Søren Dahl

Søren Dahl med fanden i hælene

Søren Dahl med fanden i hælene

NYT FOREDRAG AF STEMMEN FRA CAFE HACK

Om det er som vært, foredragsholder, konferencier eller moderator, så underholder Søren Dahl med sin helt personlige stil. Nu er han klar med en erindringsbog og et spritnyt foredrag.

I forbindelse med udgivelsen af erindringsbogen 'Med fanden i hælene' kan Søren Dahl opleves i et helt nyt foredrag, hvor han beretter om kvinderne i sit liv, om den svære kærlighed og om at blive far sent i livet. Om afsavn og livet på landevejen, når han turnerer land og rige rundt med sine shows, men også om en utrættelig nysgerrighed på andre mennesker, som gang på gang brænder igennem i mødet med publikum.

Musikeren, kapelmesteren og radioværten deler åbenhjertigt anekdoter fra tiden med Cafe Hack og sit lange liv i showbiz - men først tager han tilhørerne med en tur tilbage i tiden. Helt tilbage til barndomshjemmet i Thy, hvor han voksede op som yngste barn i en søskendeflok på seks og tidligt fandt sit kald ved familiens gamle klaver. En barndom fuld af musik, men også af følelsen af at skille sig ud. Det er en historie om mindreværd; om brydningsfulde teenageår, hvor især den indremissionske mor kolliderede med unge Sørens spirende interesse for svaj i bukserne, Jimi Hendrix og piger uden BH.


E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Søren Dahl

 Søren Dahl
Lyt til Søren Dahl

Get the Flash Player to see this player.

Uddrag fra Café Hack
Referencer
Info
Presse
Kontakt
Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
Booking Tel: 7026 0100
Email:

Søren Dahl - Foredrag - Nyt foredrag af stemmen fra Cafe Hack er blot en blandt mange muligheder hos Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
--