Amin Jensen

Foredrag

Amin Jensen er både entertainer og stand-up komiker på samme tid. Amin Jensen er et produkt af den danske stand-up genre, men har alligevel formået at udvikle sig, og benytter sig i dag af alle sine talenter, hvad enten det gælder som sanger, komiker eller som parodist.

Foredrag: "Tab & Vind"
Danmarks mest elskelige entertainer har tabt sig 35 kg.

På et lille års tid har Amin Jensen tabt 35 kg ved hjælp af et lavt kulhydrat indtag (Atkins-modellen).
Amin Jensen vil i foredraget "Tab & Vind";

- fortælle om forløbet
- gøre det nemt for folk at starte
- hvornår det er sværest
- hvordan man holder vægttabet og gør det til en livsstil frem for en kur
- når jeg kan, kan du også!!
- samt svare på spørgsmål

Kort beskrevet går Atkins-modellen ud på, at man undgår alle former for kulhydrater dvs. ingen ris, pasta, brød, kartofler, frugt og lignende. Til gengæld kan du spise meget kød, fjerkræ, fisk og skaldyr samt salat og grøntsager. Når kroppen ikke har disse kulhydrater, der bruges til "hurtig" energi, begynder den at forbrænde fedt, for at få energien derfra i stedet.

Amin Jensen besluttede sig for at give den en chance og allerede få uger inde i forløbet, begyndte kiloene at rasle af.

Glæd dig til et underholdende foredrag med komikeren Amin Jensen.

Stand-up komiker og entertainer
Amin Jensen bliver i dag betragtet som Danmarks førende stand-up komiker og entertainer, hvilket man ikke er i tvivl om, når Amin Jensen laver sine rammende parodier, sjove livsbemærkninger eller gennemhuller helt simple hverdagsting, som han på den mest elegante måde, får til at blive hylende morsomt.

Der er ingen tvivl om, at Amin Jensen for fuld udblæsning med sin store stemme og mundharpen på tværs i hans store gab, får alle til at overgive sig, når man kombinerer det med hans helt fortræffelige timing. Amin Jensen er både morsom og charmerende, hvad enten han kommer steppende hen over scenen, eller om han giver den som parodist, så virker det altid utrolig elegant, og det er netop det, der kendetegner et show med Amin Jensen.

Men tag ikke fejl af Amin Jensens skikkelige ydre, for under overfladen syder og bobler det med helt igennem vanvittige indfald, og som regel en hurtig og kæk replik direkte til publikum, som altid kommer til udtryk i Amin Jensens fantastiske shows.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Amin Jensen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Amin Jensen

For booking af Amin Jensen ring til Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100

Sidste nyt om Amin Jensen

Amin Jensens nyeste foredrag

Amin Jensens nyeste foredrag

SÆT DIG ET MÅL OG GENNEMFØR

indeholder bl.a. det drama der udspandt sig på Afrikas højeste bjerg. Amin Jensen besteg Kilimanjaro og satte en uofficiel verdensrekord. Nu skal en tv-dokumentar om turen hjælpe børn med kræft.

Samtidig drager han rundt med et spændende og underholdende foredrag til bl.a. virksomheder - om at sætte sig mål og sørge for at gennemføre dem.

Amin Jensen, der til sommer cykler til Paris med Team Rynkeby, har stillet sig selv tre udfordringer: Først vil han bestige Afrikas højeste bjerg. Dernæst vil han cykle til Paris med Team Rynkeby. Og endelig vil han svømme over Øresund til Sverige.
Den første udfordring kan den 150 kg tunge komiker nu vinge af, efter det lykkedes ham at nå toppen af Kilimanjaro i slutningen af september sidste år. Dermed er han ifølge lokale guider den tungeste mand, der nogensinde har nået toppen af det 5.895 m høje bjerg.

Døden nær
Amin Jensen gennemførte turen sammen med sin gode ven og filmfotograf Cemal Bajrami. Og turen var ikke helt uden dramatik. Cemal Bajrami var tæt på at miste livet kort efter at være nået toppen.

"Jeg har aldrig tidligere presset mig selv så hårdt, som jeg gjorde på denne tur. Det tog mig mere end tre uger at komme ovenpå igen" siger Amin Jensen.

Efter af have besejret Kilimanjaro føler Amin Jensen sig godt rustet til sin næste store udfordring - sommerens tur til Paris med Team Rynkeby.

Book Amin Jensen til dit næste foredrag

Der vil under foredraget blive vist filmklip fra den spændende tur - se noget af det her...


E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Amin Jensen

 Amin Jensen
Info
Kontakt
Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
Booking Tel: 7026 0100
Email:

Amin Jensen - Foredrag - Sæt dig et mål og gennemfør er blot en blandt mange muligheder hos Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
--