Andreas Ekström

Google, sociale medier og den Digitale Revolution

Andreas Ekström er kulturjournalist på Sydsvenskan, Sydsveriges største dagblad, og forfatter til fem bøger. I 2010 udgav han en meget omtalt bog om Google.

Andreas udgår ofte fra Google som fænomen: Succeshistorien, den specielle virksomheds- og organisationskultur, den enorme markedsdominans. Men han kan også beskrive alt fra forretningsmodel til teknik- og designspørgsmål, og kan komme med afsløringer om den unikke storytelling og markedskommunikation som har gjort Google så fremgangsrigt. Den som booker Andreas gør klogt i at forberede de svære spørgsmål i forvejen; det er i den fælles samtale at svarene findes!

Andreas Ekström har givet mere end hundrede forelæsninger, forfatterbesøg og seminarier om dette emne - og om en del andre - og vækker begejstring ved, med pædagogisk tydelighed, at få publikum til at reflektere over deres netadfærd. Han arbejder også som moderator og er vandt til at gennemføre interviews og seminarier på scenen.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Andreas Ekström er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Andreas Ekström

For booking af Andreas Ekström ring til Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100


E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Andreas Ekström

 Andreas Ekström
Info
Kontakt
Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
Booking Tel: 7026 0100
Email:

Andreas Ekström - Google, sociale medier og den Digitale Revolution er blot en blandt mange muligheder hos Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
--