Annette Heick

Et godt grin er guld værd

Somme tider går vi og holder igen med at sige eller gøre noget, fordi vi ikke vil dumme os. Vi tør ikke gribe chancerne her i livet, fordi vi frygter, at noget kunne gå galt - at nogen skulle le ad os. Men hvad er egentlig det værste, der kan ske? Man dør ikke af at blive til grin.

Retrospektivt er det de pinlige situationer, der bliver livets morsomme indslag (ellers ville det heller ikke være muligt at skrive konfirmationssange). Når begivenhederne kommer på afstand, kan vi grine af dem og af os selv, men lige i siuationen handler det selvfølgelig om at finde en grimasse, der kan passe. Vi kan hurtigt nok finde de negative oplevelser frem, men tænk hvis nogen af dem kunne tackles med et smil!

Annette Heick griber ned i skuffen og hiver sine egne værste pinligheder frem i troen på det gamle ord "hvo intet vover intet vinder". Det er et foredrag helt uden omsvøb. Livet ville næsten være kedeligt, hvis ikke de pinlige situationer fandtes?

Bliv overvældet af en kvinde, der holder sig på toppen af livet med
en stor portion livsmod og glæde ved livet.

Dette er kvinden, som har brug for et visitkort på størrelse med
et A4-ark: TV-vært, sangerinde, danser, Guldkaramellen,
Andersine, forfatter og jounalist.

Og så er der selvfølgelig debat bagefter.

Hun er datter af de to kendte entertainere Keld og Hilda Heick og er således vokset op med showbiz.

Mere om Annette Heick
For 7 år siden blev Annette Heick verdensberømt i Danmark i rollen som den skøre, japanske TV-journalist Ushi Heiku. TV arbejdet er fortsat på TV2 i seersucceserne Room Service og Mit Sande Jeg m.fl., men allerede inden da var Annette et etableret navn i diverse musikalske sammenhænge.

Også her har humor og vanvittige kostumer været en fast bestanddel af repertoiret. Annette er leveringsdygtig i f...lere genrer indenfor underholdning. Eksempelvis i tegnefilmens verden, hvor hun har lagt stemme til flere end 300 film og serier - senest som Yvonne i den computeranimerede Olsen Banden film, der har solgt over 260.000 billetter indenfor den første måned.

2010 har i øvrigt budt på alt fra DR's officielle musikalske 70-års gave til Hendes Majestæt Dronning Magrethe til Musical. Først i "Elsk mig i nat", som kørte for udsolgte huse i Århus og snart også i hovedrollen i Wicked på Det Ny Teater.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Annette Heick er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Annette Heick

For booking af Annette Heick ring til Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100

Sidste nyt om Annette Heick

Annette Heick

Annette Heick

FOREDRAG OM HUMOREN OG LATTEREN

Med baggrund i egne erfaringer fortæller hun en livsbekræftende historie om humoren og latteren som de vigtigste ingrediensen til at klare livets rutsjebanetur.

Bliv overvældet af en kvinde, der holder sig på toppen af livet med
en stor portion livsmod og glæde ved livet.

Dette er kvinden, som har brug for et visitkort på størrelse med
et A4-ark: TV-vært, sangerinde, danser, Guldkaramellen,
Andersine, forfatter og jounalist.

Læs meget mere om Annette Heick


E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Annette Heick

 Annette Heick
Info
Kontakt
Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
Booking Tel: 7026 0100
Email:

Annette Heick - Et godt grin er guld værd - Foredrag om humoren og latteren er blot en blandt mange muligheder hos Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
--