Annika von Holdt

Fofatter | foredragsholder

I et foredrag med Annika von Holdt fortæller Annika cirka 45 minutter om gys - om genren, om hvad der får os til at gyse og om hvorfor vi kan lide gys, om menneskets fascination af døden.

Annika von Holdt er født på Bornholm, opvokset i Danmark og USA, men har boet det meste af sit liv i udlandet, bla. i de amerikanske sydstater, hvor flere af hendes bøger udspiller sig.

Hun har arbejdet 14 år i modebranchen - foran og bagved kameraet. Hun var en populær model i 90'erne og har optrådt på forsider for Vogue, Elle og Harper's Bazaar. Efter 10 år som fotomodel i udlandet flyttede hun til Danmark og blev ansat som PR-chef i Magasin-koncernen med henblik på at fremme en stærkere mode-profil for virksomheden.

Annika har altid skrevet historier og fik allerede som ganske ung udgivet noveller i amerikanske blade og antologier, men begyndte først at skrive på fuld tid i 2000. Debut-romanen, Hjemsøgt, udkom i 2001 og blev en bestseller med 38.000 solgte bøger i Danmark. Hun vandt Bog og Idé-prisen for romanen Nattetimen i 2003.

Annika har skrevet 3 thriller-romaner, to filmmanuskripter og en række noveller. Pantomine er hendes første spændingsroman.

Læs mere om Annika von Holdt på: annikavonholdt.dk, og annikavonholdt.com (engelsk)

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Annika von Holdt er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Annika von Holdt

For booking af Annika von Holdt ring til Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100


E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Annika von Holdt

 Annika von Holdt
Info
Kontakt
Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
Booking Tel: 7026 0100
Email:

Annika von Holdt - Fofatter | foredragsholder er blot en blandt mange muligheder hos Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
--