Bakkens Pjerrot - foredrag

Foredragsholder

Hør Pjerrot/Kurt Flemmings foredrag om livet som artist og om at turde tage nogle valg her i livet. Om ægteskabet. Om at være positiv.

Foredrag: Livet som artist.
Historien om hvordan knægten fra Sydfyn endte som Pjerrot på Dyrehavsbakken. Krydret med spændende anekdoter om den lange snoede vej til målet. Handler om den skæve start, om tiden som turnerende tryllekunstner, tiden med cirkus og lige pludselig stod han med hvid sminke og det hvide tøj. Der vil også være lidt underholdende tryllenumre undervejs.
Tid 50 min.

Foredraget: Livet set med hvidvinkel.
Pjerrot/Kurt Flemmings syn på livet. Et foredrag om livskvalitet. Om at turde tage nogle valg her i livet. Om at turde tro. Om børneopdragelse. Om ægteskabet. Om at være positiv.
Tid 40 min + spørgetid og den er erfaringsmæssig meget lang.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Bakkens Pjerrot - foredrag er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Bakkens Pjerrot - foredrag

For booking af Bakkens Pjerrot - foredrag ring til Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100


E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Bakkens Pjerrot - foredrag

 Bakkens Pjerrot foredrag
Info
Kontakt
Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
Booking Tel: 7026 0100
Email:

Bakkens Pjerrot - foredrag - Foredragsholder er blot en blandt mange muligheder hos Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
--