Banko Carl

Foredrag & Bingo-banko vært

Efter en pause på 5 år drager Banko Carl igen på landevejene for at fortælle om sit liv i et spændende foredrag. Du har også mulighed for at booke Banko Carl som Bingo-banko vært.

Banko-Carl vender tilbage
Danmarks ukronede banko-konge vender tilbage på turne i et nyt BINGO BANKO show med underholdning og fl otte præmier.

Interessen er fantastisk stor for at booke den DANSKE BANKO KONGE, siden han startede i det små på Oslobåden.

Nu udvides turnéen til hele landet, med start 1. januar 2011. Showet med BANKO-CARL kan bookes i nedenstående 2 versioner.

1) Et BINGO SHOW med engangsplader og fl otte præmier til
en værdi af over kr. 10.000,- Aftenens solist underholder 2 x 20 min.

2) GALLA BINGO BANKO SHOW med 2 solister, præmier og
små overraskelser til publikum.

Ved begge shows vil der være et forberedende møde med Banko-Carl (eller medarbejder) hvor opbygningen og afviklingen gennemgås. Alle shows er inkl. teknik. Der skal påregnes merudgift uden for landfaste områder, færge og ophold.

Foredraget: "MIT LIVS EVENTYR" eller
"FRA AKTIV ERHVERVSMAND TIL AKTIV PENSIONIST"

Det har ikke manglet på opfordringer fra både foreninger og klubber over hele landet, så efter Banko Carls fyldte 67. år har han taget hul på sit 3. liv. Og med meget stor efterspørgsel.

Foredraget er opdelt i 2 dele. Første del varer ca. 60 minutter og i anden del, som varer ca. 30 minutter, viser Banko Carl "videoklip" fra hans virke for og bag scenen. Derefter er der naturligvis mulighed for at stille spørgsmål. Banko Carl glæder sig til atter at gensé hans store publikum - både unge og de lidt ældre!

Der medfølger naturligvis færdigtrykt presse-meddelelse med tilhørende foto samt trykte plakater i størrelse A4 til opsætning i området - samt kopi af den store artikel i ugebladet
HJEMMET nr. 13/2006. En succes planlægges!Biografi
1957 blev Banko Carl ansat på Nordisk Kamfabrik A/S - i dag Panther Plast A/S - i Vordingborg, hvor Banko Carl avancerede til kontorchef i slutningen af 60`erne. Det var i denne periode, at Banko Carl som chartermedlem for LIONS udviklede de populære banko-shows, som han var på turnè med i over 30 år. I 1972 forlod jeg jobbet på Panther Plast for at indtræde som partner i Poul Birkum Petersens orkester- & solistbureau i Næstved. To år senere overtog Banko Carl bureauet.

I 1986 flyttede Banko Carl virksomheden, DEPA ApS, til Vordingborg, hvor selskabet var placeret i 10 år, hvorefter Carl besluttede at sælge hele virksomheden.

Fra 1997 påbegyndte Banko Carl således sit 3. liv, som bl.a. omfatter opdatering i sprog og EDB, indtrædelse i diverse bestyrelser, en tænketank o.m.a. I 2003 besluttede Banko Carl - efter utallige opfordringer - atter at drage på turné, for at fortælle om mit liv.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Banko Carl er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Banko Carl

For booking af Banko Carl ring til Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100


E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Banko Carl

 Banko Carl
Referencer
Info
FAKTA OM FOREDRAG
Varighed:
1 x 60 min samt 1 x 30 min.
(kan afpasses efter ønsker)

Særlige behov:
Stort lærred til fremvisning af TV-klip.
Kontakt
Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
Booking Tel: 7026 0100
Email:

Banko Carl - Foredrag & Bingo-banko vært er blot en blandt mange muligheder hos Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
--