Bent Mejding

Kendt fra Matador, teaterdirektør og instruktør

Bent Mejding tager tilhørerne med på sin rejse gennem livet.
Fortæller levende om sine 55 år på de danske teaterscener, sin rolle i MATADOR og alle de andre roller på film og TV som karrieren har givet ham - til glæde for hans store publikum.

Bent Mejding fortæller med humor og stor indlevelse om barndommen med en storebror, han beundrede og om sin tid som både teaterdirektør og instruktør, og ikke mindst fortæller han om arbejdet med at rejse over 80 millioner kroner til at renovere og ombygge Det Ny Teater.

Hør Bent Mejding fortælle om vanskeligheden og smerten ved at forlade to børn i en skilsmisse og om dårlig samvittighed ved at forelske sig hovedkulds i sin medspiller Susse Wold, som han spillede "Privatliv" med ikke mindre end 726 gange, og som han i 1983 blev gift med på Hawaii - et paradis, som i alle årene derefter har haft afgørende betydning for hans liv.

Bogen: Bent Mejdings erindringer - MIT LIV SOM PAPEGØJE
Bent Mejding læser undervejs passager af bogen højt og der vil være mulighed for at stille spørgsmål.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Bent Mejding er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Bent Mejding

For booking af Bent Mejding ring til Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100


E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Bent Mejding

 Bent Mejding
Info
Kontakt
Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
Booking Tel: 7026 0100
Email:

Bent Mejding - Kendt fra Matador, teaterdirektør og instruktør er blot en blandt mange muligheder hos Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
--