Chili Turèll

Skuespiller, foratter & foredragsholder

Chili Turèll er uddannet skuespiller og har studeret dramaturgi og russisk samt i medicinsk qi gong (en meditativ bevægelsesform der balancerer kroppen og psyken) og kinesisk medicin. I perioden 1978-93 var hun gift med forfatteren Dan Turèll. Sammen har de datteren Lotus Maria Chili Turèll.

Chili Turèll kan bookes til nedenstående foredrag

I livets strøm - Det vestlige sundhedssystem contra kinesisk medicin
Med afsæt i bogen "I livets strøm", Lindhardt og Ringhof 2007
Bogen fortæller i erindringsglimt og refleksion om vejen gennem kaos og mørke frem til en afklaring med døden og smerten. Om vejen til nyt liv og nye indsigter gennem fordybelse og stilhed.
Om at få nye øjne at se med, finde nye veje og ny livskraft i livets storme.

Om at tage sin skæbne positivt på sig på godt og ondt.
I foredraget indgår temaer som sundhedsvæsnet, døden, skuespillerlivet, tilbagevenden til familierødderne, kinesisk medicin og visdomsbøgernes livgivende kraft.
Et ærligt, usentimentalt, poetisk og humoristisk foredrag om at vokse i indsigt gennem modgang.

Dan Turèlls digte, sange og tekster
Dan Turèll er en af vor tids mest originale forfattere med et stort og mangfoldigt forfatterskab bag sig. Forfatterskabet låner inspiration fra jazzmusikken, den amerikanske beatgeneration over kriminallitteraturen til taoistisk livsfilosofi.

Chili Turèll giver en rundtur i Dan Turèlls univers.Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Chili Turèll er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Chili Turèll

For booking af Chili Turèll ring til Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100


E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Chili Turèll

 Chili Turèll
Info
Kontakt
Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
Booking Tel: 7026 0100
Email:

Chili Turèll - Skuespiller, foratter & foredragsholder er blot en blandt mange muligheder hos Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
--