Christian Frost

Foredrag - Kunsten at købe en klassisk bil uden at blive skilt!


Christian Frost holder foredrag om, hvordan man får en ældre Ferrari i garagen for mindre end en ny Ford Mondeo koster - og samtidig sikrer at den stiger mere i værdi end naboens Vestas-aktier.

'Kunsten at købe en klassisk bil uden at blive skilt!' er lige dele humor og alvor, sjove anekdoter fra bilhistorien, konkrete investeringsråd og nyttige advarsler mod de mest indlysende faldgruber

Christian Frost er en af Danmarks bedst kendte motorjournalister, og har genne de sidste 20 år kørt alt fra verdens ældste overlevende Jaguar E-type, til Pink Floyds trommeslager Nick Masons' Ferrari 250 GTO, der i dag er vurderet til langt over 200 millioner kroner.

Klassiske biler er blevet et attraktivt investeringsobjekt, og siden starten af 90'erne har Christian Frost fulgt de trends og tendenser der er på markedet, og her deler han ud af sine erfaringer, og forener det med sin lidenskabelige interesse for alt på fire hjul, der kan fortælle en god historie.

Kunsten at købe en klassisk bil er lige dele anekdoter og konkret viden. Blandt de mange emner som tages op er hvordan du finder den næste klassiker, hvorfor du aldrig må købe en bil på auktion, hvordan du bruger hovedet mens du køber med hjertet, hvorfor en bil altid skal fortælle en god historie, hvordan kineserne vil gøre din garage til en guldgrube og meget meget mere!

Christian Frost har gennem årene skrevet for magasiner både i Danmark og udlandet, bl.a. Bil Magasinet, Bil Ekspressen, Sportscar og engelske Evo. Derudover er han forfatter til adskillige bøger om bl.a.
Porsche, Lamborghini, Jaguar, Ferrari samt den mere personlige 'En Bilidiots Bekendelser'.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Christian Frost er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Christian Frost

For booking af Christian Frost ring til Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100


E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Christian Frost

 Christian Frost
Info
Kontakt
Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
Booking Tel: 7026 0100
Email:

Christian Frost - Foredrag - Kunsten at købe en klassisk bil uden at blive skilt! er blot en blandt mange muligheder hos Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
--