Dirigenten og sangerinden

Sang workshop

Oplev og medvirk i musikkens magi. Dirigenten og sangerinden har begge et håndværk, som det har taget mindst 10 år at mestre. Og når man mestrer håndværket skal det sættes fri og blive til kunst.

De kender musikkens tradition og regler og ved samtidig, at den ægte musik først opstår i en hårfin balance mellem overholdelse og udfordring af reglerne. Her er muligheden for at opleve dette på egen krop.

Det er sundt at synge. Blodtrykket falder, immunforsvaret styrkes, lungerne trænes, man får en bedre holdning - og så bliver man simpelthen glad. Det er videnskabeligt bevist; men det er nok også noget som de fleste godt kan mærke når de gør det.
Altså synger. Man kan synge i badet, men det virker endnu bedre når man synger sammen med andre!

Dette arrangement byder både på håndgribelige redskaber og på det mere uforklarlige, som er musikkens sjæl - alt sammen formidlet i en venlig og imødekommende atmosfære.

Stemmens magt. Din stemme udgør 35 % af det førstehåndsindtryk nye bekendtskaber får af dig. Vi er født med forskellige forudsætninger, men vi kan alle lære at styrke vores stemme.

Her får fif du fra den rutinerede sangerinde. Hvordan får man sin stemme til at klinge ud over et helt symfoniorkester? Eller måske mere hverdagsnært, hvad gør jeg når stemmen knækker i store forsamlinger eller bare ikke virker særlig sikker? Her er redskaber til at styrke dit personlige udtryk - og så er det samtidig sjovt!

Dirigentens værksted. Når redskaberne nu er på plads, skal de også bruges. Dirigenten tager jer med ind i en verden, hvor helt enkle danske sange forvandler sig til flerstemmig korsang og smuk musik opstår. Og det er jer der er korsangerne. Det kræver fuld koncentration, engagement og en lille smule trylleri men resultatet er det hele værd.

Vi kan naturligvis ikke lære jer mange års håndværk og kunstneriske udfoldelse på 2 timer, men vi kan give jer en fornemmelse af kunstens essens: hvordan man kobler høj faglighed og "fritænkning", og anvender sin faglighed regelret eller på hovedet alt efter hvad situationen kræver. For begge instruktører er det naturligt at formidle ved at drage paralleller til deltagernes hverdag.

Christina Dahl er sangerinde og sangpædagog. Hun er desuden cand.mag. i kultur og formidling. Hun har sunget koncerter i Europa og USA og medvirket i flere forestillinger på bl.a. Århus Teater og Den Fynske Opera.

Saul Zaks er dirigent for Syddansk Universitets Symfoniorkester og Kammerkor og har dirigeret DR Radiokoret. Han har arbejdet som freelance dirigent i Europa, Israel og Latinamerika.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Dirigenten og sangerinden er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Dirigenten og sangerinden

For booking af Dirigenten og sangerinden ring til Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100


E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Dirigenten og sangerinden

 Dirigenten og sangerinden
Info
Kontakt
Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
Booking Tel: 7026 0100
Email:

Dirigenten og sangerinden - Sang workshop er blot en blandt mange muligheder hos Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
--