Dorte Sachmann Møller

Foredrag om kroppen

Dorte Sachmann Møller er skuespiller og har 10 års erfaring som foredragsholder i kropssprog og kommunikation.

Foredrag: Kroppen snakker - så hør dog efter!


I Foredraget 'Kroppen snakker - så hør dog efter' kommer Dorte Sachmann Møller bredt omkring emnet kropssprog/kommunikation.

Foredraget handler om, hvordan vi opfører os i forhold til andre mennesker. Hvordan vi med vores fysiske væremåde og fremtræden kan påvirke en situation. Og hvordan vi kan lære at skabe overensstemmelse mellem vores ønsker og de signaler, som vi sender til omverdenen.

Nærvær, stress, præstationsangst, status, stemme, at være til stede, er nogle af de ting som Dorte Sachmann Møller beskæftiger mig med. Og så er der de ting som vi bare gør uden at tænke over det, men som kan have stor betydning når vi formidler og kommunikerer.

Foredraget giver os en guide til at kunne manøvrere bedre i en verden af kropssignaler.

Foredraget er bygget op omkring en masse genkendelige situationer fra hverdagen og er lavet med en god portion humor.

At turde se andre, er også at turde se sig selv fordi vi bliver spejlet i andre og får respons fra omverden på de signaler vi udsender.

Hvis man som arrangør har specielle emner eller problematikker, som skal indgå i foredraget, kan dette selvfølgelig inddrages.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Dorte Sachmann Møller er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Dorte Sachmann Møller

For booking af Dorte Sachmann Møller ring til Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100


E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Dorte Sachmann Møller

 Dorte Sachmann Møller
Info
Kontakt
Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
Booking Tel: 7026 0100
Email:

Dorte Sachmann Møller - Foredrag om kroppen er blot en blandt mange muligheder hos Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
--