Jesper Grønkjær

rejseforedrag

Jesper Grønkjærs magiske verdensrejser." er titlen på foredraget om de eventyrlige ekspeditioner, Jesper har foretaget, og hvor han har tryllet for måbende stammefolk.

I nogle af klodens yderste afkroge og på de mest ufremkommelige steder er det blevet til shows for folk, der aldrig tidligere har set hvide mennesker. Derudover har Jesper Grønkjær rejst ud til befolkningsgrupper, som lever uendelig fjernt fra det liv, vi kender her i Danmark. Bl.a. handler foredraget om:

· Shows hos masai-krigere i Tanzania.
· På børnehjem i Uganda.
· Fremmarch i Andesbjergene i Peru for at nå op til inka-efterkommerne.
· Turen til den grønlandske indlandsis.
· Hoteller i Sydeuropa.
· Safari i Kenya.
· På Tømmerflåde ned af Amazonfloden i Sydamerika, for at nå ud til flodindianerne.
· Jesper Grønkjær som drag-queen på natklubber i New York.
· Shows hos narkoprostituerede i Caribien.
· Forestillinger i slumkvarterene på Cuba.
· Jespers cowboy-show i Texas.
· Og endelig ekspeditionen med et hold af bærere ud til klodens sidste rester af nulevende kannibaler i Irian Jaya på Ny Guinea. Det var mange dages vandring på snævre stier, op af stejle bjergskråninger, gennem regnskov og jungle, via faldefærdige Indiana Janoes-broer over brusende floder og sump. Målet var at nå ud til verdens mest primitive stammefolk, hvor mændene går med penisfutteral, og kvinderne ammer smågrise, og hvor de gamle krigere stadig spiser andre mennesker. Helt derude i junglen blev det til en kulturudveksling med trylleri, ballondyr, Jodle Birge-sange og sæbebobler, hvor der blev opnået en gensidig respekt og tillid til folk, der ellers lever i en næsten lukket verden.

Foredraget er både seriøst og humoristisk og kombinerer kunst, kultur, natur, politik, livsindhold m.m. Det er farvestrålende fotos og evt. tv-klip, krydret med små anekdoter fra de magiske verdensrejser. Og selvfølgelig er det ikke mindst et udpluk af de tryllerier, Jesper har fascineret folk med verden rundt.

Lidt om Jesper Grønkjær
Med omkring 225 shows årligt er Jesper Grønkjær en af Danmarks mest benyttede familieunderholdere, og har modtaget priser og legater for sit arbejde med humor og komik. Igennem mere end 15 år har Jesper nu levet professionelt som tryllekunstner på de berømte skrå brædder. Ja, det har faktisk været levevejen siden han forlod skolen med vel nok Bjerringbro Gymnasiums laveste studentereksamen!

Foruden sine familie-trylleshows til sommerfester, cirkus, skoler, biblioteker osv. så optræder Jesper Grønkjær med sit One Man Show for den voksne målgruppe, når der skal underholdes til firmafester, receptioner, bryllupper m.m.

Læs mere om disse shows her

Gennem de sidste 12 år har Jesper desuden været tilknyttet en verdensomspændende virksomhed, for hvem han optræder som en kendt figur. Der udover kan man se ham optræde fast på Danparc's Feriecenter i Rønbjerg, hos Jyske Bank samt Hotel SAS Radisson.

Sideløbende med sit virke som tryllekunstner arbejder han som skuespiller, freelance-journalist, foredragsholder, instruktør på guideskole i Spanien m.m.

Gennem de seneste år er Jesper blevet kendt i medierne som tryllekunstneren, der drager på nogle vanvittige ekspeditioner. Det har været rejser, hvor Jesper og et hold af bærere har medbragt den gamle, legendariske tryllekuffert ud til nogle af klodens fjerneste afkroge, så som på tømmerflåde ned af Amazonfloden for at komme ud til flodindianerne i Sydamerika, op til inka-efterkommerne i Andesbjergene i Peru, ned til masai-krigerne i Tanzania, på børnehjem i Uganda, gennem sump og regnskov for at bevæge sig ud til klodens sidste rester af nulevende kannibaler i Irian Jaya i Indonesien, til den grønlandske indlandsis m.m. På disse afsidesliggende destinationer optræder Jesper for den måbende lokalbefolkning, som til tider skriger af grin, mens de til andre tider gemmer sig i junglen pga. denne "blege medicinmand", der pludselig dukker ud af intet.
Som kontrast til disse primitive ekspeditioner er det blevet til trylleri i Las Vegas, drag queen shows på natklubber i New York, som cowboy på saloons i Texas, blandt narkoprostituerede i Caribien, på Cuba, Bali, i Sydeuropa osv.

Ekspeditionerne benytter Jesper i sine foredrag, artikler og på dansk tv.

I 2006 blev Jesper optaget i De Berejstes Klub, og har snart været i lige så mange lande som sin bagage!!

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jesper Grønkjær er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Jesper Grønkjær

For booking af Jesper Grønkjær ring til Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100


E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Jesper Grønkjær

 Jesper Grønkjær
Info
Kontakt
Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
Booking Tel: 7026 0100
Email:

Jesper Grønkjær - rejseforedrag er blot en blandt mange muligheder hos Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
--