Julius Mygind

Foredrag om misbrug

Julius Mygind er tidligere misbruger af hash. Hashrygningen begyndte, da han var blot 14 år gammel som festrygning med vennerne, der eskalerede til et dagligt misbrug.

Siden 2015 har Julius holdt foredrag om sin vej ind og ud af misbruget. Julius blev overfaldet - uprovokeret - 2 gange, da han var 14 og fik senere konstateret ADHD. Hashen blev et tiltrængt ubekymret frikvarter, som langsomt førte til depression, social isolation og angst.

I sin hudløst ærlige og personlige fortælling, sætter Julius fokus på, hvordan vi kan hjælpe de unge med vælge rusmidlerne fra i en verden, hvor konfrontationen med hash og kokain er alle vegne, og hvordan forældrene kan støtte og hjælpe de unge til et liv uden stoffer.

Julius' foredrag er vedkommende, nærværende og inspirerende for unge og deres forældre og andre, som har lyst til at blive klogere på de unges vej ind og ud af et misbrug.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Julius Mygind er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Julius Mygind

For booking af Julius Mygind ring til Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100

Sidste nyt om Julius Mygind

Julius Mygind

Julius Mygind

UNGE OG STOFFER

Julius Mygind er tidligere misbruger af hash. Hashrygningen begyndte, da han var blot 14 år gammel som festrygning med vennerne, men eskalerede senere til et massivt og langvarigt misbrug.

I dette foredrag fortæller om Julius sin vej ind og ud af misbruget.

I sin hudløst ærlige og personlige fortælling om, hvordan hash førte til depression, social isolation og angst, sætter Julius fokus på, hvordan vi kan hjælpe de unge med vælge rusmidlerne fra i en verden, hvor konfrontationen med hash og kokain er alle vegne.


E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Julius Mygind

 Julius Mygind
Info
Kontakt
Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
Booking Tel: 7026 0100
Email:

Julius Mygind - Foredrag om misbrug - Unge og stoffer er blot en blandt mange muligheder hos Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
--