Kim Schwartz

Historier fra sit liv

Tilværelsen som sangskriver, musiker, menneske, far og ægtemand kan til tider være en svær cocktail, men Kim besluttede sig for mange år siden for at familien skulle prioriteres før karrieren.

"Jeg har med stor nysgerrighed fulgt mine ungers opvækst og har sideløbende med at lege far, mor og børn også haft den mulighed for at beskæftige mig med min musik og karriere og har ikke fortrudt et sekund. Stødt og roligt har jeg kunnet udvikle min sangskrivning og jeg er utrolig glad og ydmyg over at der stadig er bud efter mig, både som far, mand, udøvende kunstner og ikke mindst som sangskriver" siger Kim Schwartz.

Kims efterhånden store bagkatalog tæller sange som F.eks. Køge Torv, Danmark Mit Sted, Det Blir En God Dag, I Still Believe In Love, Den Tid Er Forbi m.fl. ikke at forglemme de sange han har skrevet til andre danske kunstnere.

Oplev Trubaduren, sangeren, mennesket Kim Schwartz, når han i intim og nærværende stil fortæller historier fra sit liv, som jo må siges at have budt på lidt af hvert.

Kim Schwartz har siden1995 udgivet 8 albums og er ikke sådan lige typen man sætter i bås.

"Jeg skriver mine sange og ser hvor de tager mig hen uden egentligt at tænke så meget over det og laver det jeg brænder for, uden at skele til hvad der måtte være smart og oppe tiden og hvem ved en skønne dag lander det hele måske et sted hvor tiden og markedet passer til min musik og ikke omvendt", slutter Kim Schwartz.

Varighed ca. 2 timer med en lille pause.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Kim Schwartz er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Kim Schwartz

For booking af Kim Schwartz ring til Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100


E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Kim Schwartz

 Kim Schwartz
Info
Kontakt
Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
Booking Tel: 7026 0100
Email:

Kim Schwartz - Historier fra sit liv er blot en blandt mange muligheder hos Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
--