Kristan Lilholt

Hvor kommer musikken fra - og hvad kan den bruges til?

Kristian Lilholt voksede op i Aalborg i et hjem med klaver, og hvor den første pasning udenfor hjemmet var byens musikalske legestue, hvor man fik en blokfløjte i munden ved indskrivningen, og hvor der var obligatorisk morgensang.

Han fandt ret tidligt ud af, at det var i musikkens verden, han måske kunne gøre en forskel. Og sådan blev det.

Hør ham fortælle om et langt liv med musikken, om hvordan den kommer til ham, og hvordan han ønsker at formidle den. Sangene på dansk og engelsk, instrumentalmusikken - som er kendt langt ud over Danmarks grænser - samarbejdet med hans bror Lars om nogle af de mest slidstærke melodier på Lilholt Bands repertoire, de musikalske KURE UDEN ORD, hvor publikum ligger i hver sin behagelige hvilestol og lader tanker og følelser tage på langfart, fulgt på vej af Kristian Lilholts instrumentalmusik spillet live, samt de store tværkunstneriske projekter LAND: årstidernes danske landskaber i musik, malerier og levende billeder - og STILLE FLYDER LIVET: en bys historie fra istid til nutid i musik, dans, historiske filmklip, animation og projektorkunst.

Kristian Lilholt er en underholdende fortæller, og ja, han spiller, synger og illustrerer musikalsk undervejs.

Kristian fylder 60 i 2016, og udgiver i den anledning et (mindst) dobbelt album med nye sange og ny instrumentalmusik. Ligeledes er der nyt LAND på vej, så dette koncept fuldendes og gøres komplet.

Kristian Lilholt er godt selskab - eftertænksomhed, lune og kommunikation i øjenhøjde!

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Kristan Lilholt er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Kristan Lilholt

For booking af Kristan Lilholt ring til Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100


E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Kristan Lilholt

 Kristian Lilholt
Info
Kontakt
Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
Booking Tel: 7026 0100
Email:

Kristan Lilholt - Hvor kommer musikken fra - og hvad kan den bruges til? er blot en blandt mange muligheder hos Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
--