Lola Jensen foredrag

Familievejleder kendt fra DR1 & TV2

Alle forældre vil jo faktisk deres børn det bedste. Det er bare ikke altid, at mål og handling kommer til at stemme overens. Måske fordi usikkerhed, dårlig samvittighed, manglende selvtillid, stress osv. overhaler de gode intentioner.

Hun har de sidste 27 år har arbejdet som familievejleder i børnefamilier, men Lola er nok af de fleste danskere kendt som eksperten i TV 2's "Godmorgen Danmark". Hun har skrevet flere bøger, herunder "Den store far, mor, børn" og så har hun sommeren igennem medvirket i Apropos på P1.

Uanset om det drejer sig om børns opdragelse, forældrerollen, servicering, omsorg samt kunsten at bevare en positiv forældrerolle i familien kan Lola Jensen i et sprudlende og underholdende foredrag sætter tanker i gang hos børneforældre.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Lola Jensen foredrag er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Lola Jensen foredrag

For booking af Lola Jensen foredrag ring til Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100


E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Lola Jensen foredrag

 Lola Jensen
Info
Kontakt
Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
Booking Tel: 7026 0100
Email:

Lola Jensen foredrag - Familievejleder kendt fra DR1 & TV2 er blot en blandt mange muligheder hos Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
--