Martin Parkhøi

Hør i dette foredrag om hvordan Martin Parkhøi fra at have en vægt på 96 kg i 2003 tog på sin første løbetur og til at i 2012 igen blev Danmarksmester og vinder af selve CPH maraton, på trods af hans "høje" alder.

Foredraget handler om inspiration og motivation til livsstilsændring og viljen til at vedligeholde dette. Det er ikke nok at have viljen til at vinde, man skal også have viljen til at forberede sig.

Martin er født i 1973 og bor i Charlottenlund med sin kæreste Marlene, og deres hund Oliver. Martin er vokset op i Fredensborg, hvor han i sine ungdomsår var særdeles aktiv i byens tennis og badminton klub. Efter han flyttede til København faldt hans sportslige aktiviteter dog markant, hvilket medførte en signifikant vægtforøgelse.

I januar 2004 bandt Martin så løbeskoene for første gang i mange år, hvilket medførte en stor reduktion af vægten samt en debut på maraton-distancen til CPH maraton i maj måned 2004 (2:56:34).

Martin meldte sig ind i sin første løbe-klub (Sparta) i august 2007, og siden da er omfanget og seriøsiteten af hans træning steget markant. I 2008 blev Martin Danmarksmester i maraton.

Løbet er dog stadig kun fritidsbeskæftigelse, da Martin i det daglige arbejder som aktieanalytiker i Danske Bank med speciale indenfor sundhedssektoren.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Martin Parkhøi er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Martin Parkhøi

For booking af Martin Parkhøi ring til Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100


E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Martin Parkhøi

 Martin Parkhøi
Info
Kontakt
Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
Booking Tel: 7026 0100
Email:

Martin Parkhøi er blot en blandt mange muligheder hos Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
--