Master Fatman - Morten Lindberg

Master Fatman

Master Fatman - Tykmesteren - er kosmisk konferencier, kosmisk bankovært, kosmisk teambuilder, kosmusisk sanger, dj og basmusikant i Lindberg Hemmer Foundation.
Før i tiden kendt som en reinkarnation af Bobby Ewing fra Dallas og berømmet for sit forbrug af flødeskumskager, senere som studievært i Frank of Denmark og stifter af Det Kosmiske Parti.

Master Fatman & Kosmisk Banko

Kosmisk banko er en ny frisk måde at være sammen på. Utraditionelt og traditionelt på samme tid, mystisk dragende og meget bankoagtigt med masser af dramatik, spænding, halve ænder, sidegevinster, hammondorgel, spontane indfald og dyb koncentration. Holdopstilling: Master Fatman (banko og opråber). Dan Hemmer (Hammondorgel, drama og suspense). John Kørner (207 cm høj, poseryster og chefkontrollant). Amina (gavepige samt kys & kram). Johnny Conny Tonny Thomas (runner & dansktopsanger). Anders (runner & pigernes yndling).

Som et ekstra indslag, er det nu også muligt at krydre showet med enten Maria Montell, Dario Campeotto eller Nana Lüders. De vil indgå som det "hemmelige" element i løbet af showet. F.eks. vil det være muligt at få Dario Campeotto til at croone for vinderne

Morten Lindberg
Kosmisk kærlighed. Så kort kan det siges, når det drejer sig om Master Fatman.

Om Master Fatman
Foredragsholder - booking af foredrag om kvinder, kærlighed og livskavlitet.

"Lige meget hvilken situation du står i - om den er god eller dårlig, om du har mistet alt eller vundet en masse, om nogen har gjort dine kære ondt eller ydmyget dig og gjort dig ked af det - så er der kun én eneste ting der er det rigtige at gøre: Kærlighed, Kærlighed og mere Kærlighed."

Master Fatman - Tykmesteren - er kosmisk konferencier, kosmisk bankovært, kosmisk teambuilder, kosmusisk sanger, dj og basmusikant i Lindberg Hemmer Foundation.

Før i tiden kendt som en reinkarnation af Bobby Ewing fra Dallas og berømmet for sit forbrug af flødeskumskager, senere som studievært i Frank of Denmark og stifter af Det Kosmiske Parti.

Kosmiske foredrag
Når Mesteren holder foredrag om Den Kosmiske Kærlighed, om Den Super Nødvendige Venlighed, om hvordan vi alle kan være flinkere mod naturen og hinanden - kort sagt om, hvordan en bedre verden skabes - så foregår det i et mørkt rum med stearinlys, små klokker og røgelsespinde. Foredraget er både humoristisk og alvorligt og afsluttes som regel med 5-10 min. yoga.

Som DJ
Som DJ er Master Fatman ligeså kosmisk og altfavnende, som når han entertainer på anden måde. Hans pladesamling spænder fra tyske schlagere og disco til det mest svedige, sorte 70'er funk og groovy jazzmusik.

Master Fatman Guru Orchestra
Master Fatman Guru Orchestra er stedet, hvor Tykmesteren oplader sin særlige sangrøst. Orkestret spiller en lige blanding af jazzstandards, bossa nova og underholdningsmusik og består af: Master Fatman (vokal), Nanna Lüders (vokal), Dan Hemmer (Hammondorgel), Ben Besiakov (Rhodes), Hugo Rasmussen (bas), Frands Rifbjerg (trommer), Klavs Nordsø (percussion), Morten Grønvad (vibrafon) og Anders Gårdmand (fløjte). Når de optræder har de tit venner med som gæsteoptræder, bl.a. Maria Montell, Johnny Conny Tonny Thomas, Jytte Abildstrøm m.fl.

Lindberg Hemmer Foundation
Lindberg Hemmer Foundation er en hammond 'n' bass-duo bestående af Dan Hemmer på Hammondorgel og Morten Lindberg på bas. Dannet i 1995 med udgangspunkt i fransk filmmusik fra 60'erne (Francis Lai og Michel Legrand) og easy listening, men udelukkende med egne kompositioner. Udgav i 1996 albummet Scandinavian Supermarket Music at it's Very Best, som også blev udgivet i Japan, og i 2001 opfølgeren Brazilian Architecture, der var mere jazzet og nubossa.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Master Fatman - Morten Lindberg er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Master Fatman - Morten Lindberg

For booking af Master Fatman - Morten Lindberg ring til Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100


E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Master Fatman - Morten Lindberg

 Master Fatman - Morten Lindberg
Info
Kontakt
Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
Booking Tel: 7026 0100
Email:

Master Fatman - Morten Lindberg - Master Fatman er blot en blandt mange muligheder hos Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
--