Mette Bloch

Tør du blive en vinder?

Tror du på dig selv? Og tør du se din styrke og din svaghed i øjnene? er en dansk tidligere eliteroer og blev den første kvindelige danske verdensmester i roning.

Tror du på dig selv? Og tør du se din styrke og din svaghed i øjnene?

Et foredrag der med humor, selvironi og skæve betragtninger kommer bagom det "at vinde". Jeg deler ud af mine erfaringer fra elitens verden og du får nogle helt konkrete værktøjer med hjem i bagagen. Du oplever pludselig, at der ikke findes grænser - andre end dem, du selv sætter.

"Alle kan blive verdensmestre, nogle finder bare aldrig ud af i hvad.." citat Mette Bloch.

Hun deler ud af sine erfaringer fra elitens verden, og du får nogle helt konkrete værktøjer med hjem i bagagen.

Du vil opleve, at der ikke findes grænser - ikke andre end dem, du selv sætter. Mette Bloch motiverer og giver dig det spark og det mod, der skal til for at komme videre.

Under foredraget kommer Mette Bloch blandt andet ind på følgende emner:

- Arbejdsglæde
- Hvordan behandler du en ny medarbejder?
- Forskellen på en god og en dårlig kollega?
- Hvordan får jeg overskud til at begejstre og hjælpe mine kollegaer?
- Hvordan påvirker min livsstil og min kost min dagligdag?
- Målsætning og vindermentalitet - uden mål ingen vej
- Visualisering - tro kan flytte bjerge

Hvordan er det, når prioriteterne i livet skifter, og hvor svært kan det være for omgivelserne at forholde sig til din person, når du går efter nye mål? Det er svært at skifte kasse og derfor accepterer mange at blive der, hvor de nu engang, mere eller mindre frivilligt, er. Det er simpelthen lettere at forme sig selv, så man passer til kassen, end det er at finde en ny.

Et foredrag med Mette Bloch er baseret på de mange erfaringer, hun har gjort sig gennem en lang idrætskarriere. Som foredragsholder formår hun på levende vis at videreføre sine pointer og mentale redskaber - og det på en måde ikke ret mange andre foredragsholdere formår.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Mette Bloch er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Mette Bloch

For booking af Mette Bloch ring til Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100


E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Mette Bloch

 Mette Bloch
Se video med Mette Bloch

Get the Flash Player to see this player.

Info
Kontakt
Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
Booking Tel: 7026 0100
Email:

Mette Bloch - Tør du blive en vinder? er blot en blandt mange muligheder hos Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
--