Mikkel Beha Erichsen

TV-vært og foredragsholder

Mikkel er en levende fortæller der kan give sine tilhørere et sus, fra enten den store vide verden, eller vores egen TV-verden.

Mikkel Beha har i sit 25 årige arbejdsliv bevæget sig rundt i alle hjørner af dansk TV.

Fra Kanal 2's start i midten af 80'erne til børne og ungdomvært på DR B&U. Producer på prisbelønnede dokumentarprogrammer, til værtsvikar på Robinson, redaktionschef, og TV2- redaktør på de helt store underholdningsshows. Han har været serieproducer for Discovery Channel International og de sidste 2½ år vært på Go´Aften Danmark og nu Go' Morgen Danmark.

Arbejdet og Mikkels eget liv har bragt ham rundt i alle lag af Danmark, og givet ham evnen til at komme ind på livet og tale godt, med næsten alle mennesker.

Mikkel er på rejsefronten et tidligt skadet barn. Med en opvækst på Nordkaperen var grunden lagt til et liv hvor han som skipper, sammen med sin egen familie, har sejlet store dele af verden tynd. Hans arbejde har bragt ham fra Tahiti til Bangladesh, fra USA til Rusland og i det meste af Europa.

Foredrag 1: En Go Aften med Mikkel Beha..eller Tal Ordentligt
Mikkel fortæller om, og viser både gode og dårlige eksempler fra, sit arbejde med at interviewe små 2000 mennesker årligt, og skulle få dem alle til at levere deres bedste på direkte TV. Alt lige fra Statsministre til generte vestjyske børn, krukkede internationale popstjerner, flirtende sexologer og mennesker i deres livs sorg eller krise.

Hvordan får man folk til at føle sig trygge? Hvordan skabes en fælles kontrakt om samtalens forløb? Hvordan får man mennesker til at åbne op og fortælle? Hvordan bliver man en god lytter? Og hvor går grænsen mellem at være personlig og privat.

Mikkel inviterer folk "på scenen" til en samtale og viser i meget konkrete eksempler hvad der virker, og hvilke spørgsmål eller metoder man helt sikkert skal undgå?

Mikkel giver eksempler på god og dårlig spørgeteknik, godt og dårligt kropssprog og alt det andet man skal huske på, når man skal vinde et andets menneske fortrolighed, og give dem lysten til at dele deres historie.

En aften med Mikkel Beha vil kunne inspirere og motivere til at få det bedste ud af sine medarbejdersamtaler, kundemøder eller jobsamtaler, eller bare vække nysgerrigheden og lysten til at tale godt med hinanden i hverdagen.

Mikkel er en humoristisk og levende fortæller, der ikke er bange for at give eksempler på sine egne bommerter eller pinlige episoder fra eget liv.

Foredrag 2: Rejs med børn
Mikkel voksede selv op som barn på Nordkaperen. Som 23 årig blev han far til sin første søn, og siden da har han og konen rejst verden tynd med deres nu 3 sønner.

Mikkel fortæller om hvordan han selv som 8-årig havde sit første flaskedyk med sin far og glæden ved at kunne give det videre til sine egne unger. Om hvordan børn er den bedste åbner af alle, når man gerne vil møde nye mennesker ude i verden, og hvordan lykken findes i at stå op og morgenen uden andre planer, end at spørge hinanden hvad dagen skal byde på.

Tag med på en rejse uden for Lalandias trygge rammer, derude hvor man faktisk, børn som voksne, er afhængige af hinanden for at rejsen skal lykkes, og at alle kommer helskindet igennem. Mikkel giver praktiske anvisninger på hvordan man sagtens kan undervise sine børn selv..eller lade være. Hvordan man laver fælles spilleregler der gør det muligt at leve meget tæt sammen 24 timer i døgnet, og finde en måde at være sammen på, hvor respekt, ansvar og tolerance er nøgleordene. Om glæden ved at vågne op med sine unger hver morgen og vide at denne dag, er en af den slags alle i familien vil kun huske resten af livet. Men også om hvordan det er for en 13 årig at sidde på en øde ø med sine forældre, når man nu hellere ville være hjemme i Danmark og gå til fodbold.

Familiens fælles rejser tæller bla.: 3 måneders togt med Nordkaperen i Fiji-øgruppen, 10 måneders sejlads fra Danmark til Guatemala, 8 måneders togt i Sydøstasien, rejser i Europa og Skandinavien. Men også om nogle af de bedste ture, når hele flokken tager til Vesterhavet for at surfe i en efterårsstorm, og alle sover bag i familiens gamle varevogn.

Foredrag 3: Rejser i 51 lande
Da Mikkel var 6 måneder gammel købte hans mor og far Nordkaperen sammen med nogle venner, og dermed var hans skæbne, så at sige, besejlet. Siden da har Mikkel besøgt 51 lande rundt om i verden. Dels med Nordkaperen, men også som skipper på eget skib, som rejsende journalist, og på eventyr med sin egen familie.

Mikkel viser billeder og tv-klip og fortæller om glæden ved at se en ny horisont dukke op af disen, om frygten ved at stige 900 meter ned i en Polsk kulmine, venskabet med en polynesisk høvdingesøn, om at lyve sig ind på en systue i Bangladesh under påskud af at være tøjindkøber, og spændingen ved at tage på natlig harpunjagt med gode venner, og en hel masser hajer.
Mikkel bliver ofte mødt med sætningen; -"Hvor er du heldig sådan at kunne rejse rundt". Ja, men det er ikke helt den fulde sandhed! For alle rejser har sine omkostninger, og ofte et stort forarbejde for at kunne lykkes. Mikkel fortæller om hvordan familien har indrettet sig i et kolonihavehus, og aldrig har ejet en bil til over 18.000 kr for at kunne få råd til at rejse, om hvordan man er nød til at dygtiggøre sig for at kunne reparerer sin egen motor, eller sy sit eget sejl. Men også om glæden ved at det så faktisk lykkes, og det sus det er når man oplever, for alvor, at stå med sit eget liv i hænderne.

I sit arbejde som TV-journalist har Mikkel bla rejst i Mellemamerika, Asien, Afrika, Rusland og det meste af Europa. Med familien tæller turene bla. Togter med Nordkaperen og eget skib i Stillehavet, Sydøstasien, Caribien, Syd og Mellemamerika.
Et rejseforedrag med Mikkel kan skræddersyes til at handle om at rejse som TV-Journalist, om at sejle rundt i verden, at rejse med børn, eller bare en god blandet omgang om glæden og vigtigheden ved at bevæge sig uden for andedammen..Og forpligtigelsen til at gøre det, når vi nu faktisk på et dansk pas kan rejse til 147 lande uden visum!

Foredrag 4: Bag om Go morgen Danmark
Mikkel tager med masser af klip fra Go morgen Danmark og "back-stage-klip" sine tilhører med en tur bag kulisserne på Go morgen Danmark.

Hvert år gæster 3-4000 mennesker Go morgen Danmark. For mange af dem er det deres første og måske eneste gang på TV. Det forpligter som vært, for alle har ret til at få den bedst mulige behandling fra de bedst muligt forberedte værter. Mikkel fortæller om hvordan man finder frem til hjertet af historien. Den historie som er allermest vigtig, nærværende og interessant for alle seerne at kigge med på. Uanset om det er vores Statsminister, en kvinde der er blevet moppet hele sit liv, eller en professionel kok, der gerne vil blære sig med nogle rasende fine retter.

Hvad er en god Go morgen Danmark historie, og hvorfor er der nogen mennesker der aldrig kommer i morgen-TV? Hvem ville vi gerne have besøg af, men som altid takker nej? Hvordan kan man den ene morgen hygge sig og lave mad med 4 partiledere, og næste morgen have dem inde til et kritisk interview? Hvorfor får Annie Fønsby taletid i Go morgen Danmark, når 400 elever der demonstrerer mod lukningen af deres skole ikke kommer ind.
Hvad foregår der bag kulisserne i de pauser hvor nyhederne sender? Og hvordan er det muligt at have et job hvor dét at have en dårlig dag, bare ikke er en mulighed?

Mikkel vil vise masser af eksempler på historier der er gået godt, men også dem hvor det hele bare gik galt, og værten måske alligevel ikke havde sin bedste dag.

Sæt en aften af til at sige Go morgen til Mikkel og få et ærligt, lærerigt og humoristisk kig ind bag kulisserne på Danmarks mest sete TV-program.

Ordstyrer/Moderator
Mikkel Beha er en særdeles rutineret moderator, der kan matche et hvert arrangement og sommed stort engagement og professionalisme hjælpe jer med at binde dagen sammen.

Så uanset om I har brug for en konferencier, en ordstyrer til en debat, en interviewer eller måske en kombination af det hele er Mikkel Beha et virkelig stærkt kort at have på hånden.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Mikkel Beha Erichsen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Mikkel Beha Erichsen

For booking af Mikkel Beha Erichsen ring til Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100

Sidste nyt om Mikkel Beha Erichsen

Til søs med Mikkel Beha

Til søs med Mikkel Beha

REJSEFOREDRAG

Vi er enormt stolte af at kunne præsentere dig for en fantastisk mulighed for at høre Mikkel Beha dele ud af sine mange oplevelser og rejser til søs - bl.a. på familiens båd Havana.

Giv dig selv en saltvandsindsprøjtning
En aften med Mikkel er en rejse ud i den store forunderlige verden og alle de udfordringer, der følger med, når du slipper fortøjningerne til den velkendte hverdag og tager på eventyr. Mikkel fortæller om at rejse med sine sønner, om mødet med fremmede kulturer og glæden ved at krydse de store oceaner. Men også om det hårde slid det indimellem kan være for at få sine drømme til at gå i opfyldelse.

Foredraget afholdes i Musikhuzet i Rønne. Torsdag, den 3. nov. 2016 kl. 17.00 og igen kl. 20.00.

Mikkel viser både billeder fra sit liv og klip fra tv-serien Kurs Mod Fjerne Kyster. Og så fortæller han selvfølgelig også om alt det, du ikke ser på tv.

Der har allerede været enorm interesse for Mikkels foredrag, så flere foredrag er allerede udsolgt - også selvom, der er lang tid til.

Køb billetter til foredraget kl. 17.00 her

Køb billetter til foredraget kl. 20.00 her


E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Mikkel Beha Erichsen

 Mikkel Beha Erichsen
Info
Kontakt
Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
Booking Tel: 7026 0100
Email:
Relaterede kunstnere
- Alex Nyborg Madsen
- Amin Jensen
- Anders og Peter Lund Madsen
- Anders Bircow og Simon Steenholm
- Anders Blichfeldt
- Anders Lund Madsen
- Anders og Bent Bro
- Andreas Ekström
- Anna Bjerre
- Anne Dorte Michelsen foredrag
- Anne Larsen
- Anne Linnet
- Annette Heick
- Annika von Holdt
- Ann-Mari Max Hansen
- Ann-Mette Elten
- Ann-Mette Elten
- Arne Schumann
- Arne Würgler
- Asser Amdisen
- Astrid og Kaj Kristensen
- Bakkens Pjerrot foredrag
- Banko Carl
- Benedicte Riis
- Bengt Burg
- Benja Stig Fagerland
- Bent Fabricius-Bjerre
- Bent Falbert
- Bent Isager-Nielsen
- Bent Jørgensen
- Bent Mejding
- Birgitte Bovbjerg og Janni Strandby
- Birthe Kjær foredrag
- Bjarne Nielsen Brovst
- Bjørn Lomborg
- Bjørn Tidmand
- Bo Østlund
- Bodil Cath
- Brian Clausen
- Brian Hansen
- Brødrene Ahmad
- Bubber
- Carsten Berthelsen
- Carsten Knudsen
- Carsten Mørch
- Casper Elgaard
- Cecilie Beck
- Cecilie Hother
- Chili John
- Chili Turèll
- Christian Frost
- Christian Horn
- Christian Kronman
- Claus Elgaard
- Clement Behrendt Kjersgaard
- Connie Svendsen
- Dennis Knudsen
- Dorte Sachmann Møller
- Erik Clausen
- Erik Grip Fællessang
- Erik Peitersen
- Erik Sletting
- Erling Haagensen
- Eskild Ebbesen
- Fahmy Almajid
- Familien Koppel i ord og billeder
- Farshad Kholghi
- Fif Beck
- Finn Majlergaard
- Finn Nørbygaard foredrag
- Firmagospel
- Flemming Jensen
- Flemming Leth
- Flemming Pless
- Frank Andersen
- Frank Esmann
- Frode Munksgaard
- Georg Metz
- Georg Ørskov
- Ghita Nørby
- Ghita Nørby og Lars Hannibal
- Gitte Koldtoft
- Gordon Kennedy
- Grethe Mogensen
- Hans Jørgen Bonnichsen
- Hans-Georg Møller (Gorm)
- Helene Rosendahl
- Henning Andersen
- Henning Dyremose
- Henrik Boserup
- Henrik Byager
- Henrik Dahl
- Henrik Day og Mikkel Severin
- Henrik Day Poulsen
- Henrik Lewis-Guttermann
- Henrik Palle
- Henrik Qvortrup
- Henrik Strube og Gravers Graversen
- Hilda Heick
- Hugo Mortensen
- Huxi Bach
- Ib Michael
- Ida Bjørn Nielsen
- Ingrid Kristensen
- Ivan Z. Sørensen
- Jacob Haugaard
- Jan Gintberg
- Jan Huus
- Jan Pytlick foredrag
- Jane Rosengren
- Jenna Christensen
- Jens Alstrup
- Jens Gaardbo
- Jens Peter Madsen
- Jens Romunstad (Biker Jens)
- Jens-André P. Herbener
- Jesper Bank
- Jesper Bo Jensen
- Jesper Grønkjær
- Jesper Jensen
- Jesper Theilgaard
- Jesper Theilgaard
- Jim Lyngvild
- Joan Ørting
- Johannes Konstantin Neergaard
- Johannes Langkilde
- John Andersen
- John Engelbrecht
- Julius Mygind
- Jytte Abildstrøm
- Jytte Dreyer
- Jørgen de Mylius
- Jørn Duus Hansen
- Karen Mukupa
- Karen Thisted
- Karen Thisted og Huxi Bach
- Karen Thisted og Suzanne Bjerrehuus
- Karolina Bogus
- Kathrine Lilleør
- Keld og Hilda Heick
- Kenneth K
- Kim Bildsøe Lassen
- Kim Schwartz
- Kirsten Norholt
- Kirsten Siggaard foredrag
- Kirsten Vaupel
- Kristan Lilholt
- Kristian Skovbo
- Kåre Quist
- Kaare R. Skou
- Lars Bom
- Lars Krogh Jeppesen
- Lars Petersen
- Lasse Helner
- Lasse og Mathilde
- Lasse Spang Olsen
- Leif Fabricius
- Lena Bentsen
- Lene Gammelgaard
- Lene Johansen
- Lene Rikke Bresson
- Lennart Johannessen (kendt fra Fede Finn og Funny Boyz)
- Line Baun Danielsen
- Lisbeth G Petersen
- Lisbeth Weitemeyer
- Lise-Lotte Lohmann
- Lissen Marschall
- Lisser Frost Larsen
- Lola Jensen foredrag
- Lone Hertz
- Lone Koppel
- Lone Kühlmann
- Lone Kühlmann og Karen Thisted
- Lotte Andersen
- Lotte Heise
- Lotte Paarup
- Mads Arlien-Søborg
- Mads Christensen
- Mads Keiser
- Mads Korsgaard og Pede B
- Margaret Lindhardt
- Marianne Levinsen
- Marie Carmen Koppel
- Marlene Horsbøl Sylvester-Hvid
- Martin Arli
- Martin Lindstrøm
- Martin Parkhøi
- Martin Spang Olsen
- Martin Østergaard
- Mette Bloch
- Mette Frobenius
- Mette Frobenius
- Mette Fugl
- Mette Korsgaard
- Michael Falch
- Michael J. D. Linden-Vørnle
- Michael Meyerheim foredrag
- Michael Milo Jørgensen
- Michael Thomsen
- Michael Vesterskov
- Michael Winckler
- Michael Zile
- Michele Bellaiche
- Mikael Kamber
- Mikkel Beha Erichsen
- Mikkel Gundersen
- Mille Eigard Andersen
- Mina Harding Iranzad
- Mogens Dalsgaard
- Morten Wieghorst
- Naja Marie Aidt
- Niclas Heri Jákupsson
- Nicolai Bangsgaard
- Nicolai Moltke-Leth
- Niels Barfoed
- Niels Krøjgaard
- Niels Nørløv
- Nikolaj Cederholm
- Nikolaj Hübbe
- Nils Villemoes
- Nis Boesdal
- Odile Poulsen
- Ole Borum Kristiansson
- Ole Michelsen
- Ole Sohn
- Peer Kaae
- Per Nielsen
- Per Pallesen
- Per Rock
- Per Wimmer
- Pernille Sørensen
- Pernille Aalund
- Pernille Aalund og Gitte Koldtoft
- Peter A. G. Nielsen
- Peter Abrahamsen
- Peter Larsen
- Peter Lund Madsen
- Peter Mygind
- Peter Qvortrup Geisling (lægens bord)
- Peter Tanev
- Peter Vuust
- Peter Aalbæk Jensen
- Petro Mielczarek
- Poul Thomsen
- Povl Carstensen
- Preben Mejer
- Puk Elgaard
- Ralf Pittelkow
- Rasmus Kjær
- Rasmus Schiellerup
- Reimer Bo Christensen
- Reimer Bo Christensen og Niels Chr. Jung
- Rina Ottesen
- Romantic Strings
- Rune Green
- Sebastian Dorset
- Sebastian Klein
- Selina Juul
- Sepp Piontek
- Siff Frederiksen
- Signe Lindkvist
- Sonja Oppenhagen
- Steen Langstrup
- Stefan Fønss
- Stefan Pagels Andersen og Thomas Ernst
- Steffen Brandt
- Steffen Jensen
- Steffen Kretz
- Steven Hart
- Stig Rossen
- Stig Tackmann
- Store Nørd
- Storrygeren
- STRESS Management Johnny Schultz
- Successful Living
- Susse Wold
- Sussi La Cour (katja K)
- Suste Bonnén
- Suzanne Bjerrehuus
- Svindlerne
- Søren Bramsted
- Søren Dahl
- Søren Dahl
- Søren Kragh-Jacobsen
- Søren Lynge
- Søren Pilmark
- Søren Pind
- Søren Østergaard
- Søs Egelind
- The Beatles for alle
- Therese Glahn
- Thomas Blachman
- Thomas Breinholt
- Thomas Mygind
- Thomas Skov Gaardsvig
- Thomas Thaulov Raab
- Thomas Vinterberg
- Timm Vladimir og Katrine Engberg
- Tobias Kjærgaard Møller
- Tonny Landy
- Torben Braüner
- Torben Jetsmark
- Torben Jetsmark
- Torben Zeller
- Torsten Jansen
- Trine Gregorius
- Trine Sick
- Uffe Stenstrop
- Ulrik Wilbek
- Vibeke Hartkorn
- Vickie Jo Ringgaard
- Vivi Flindt

Mikkel Beha Erichsen - TV-vært og foredragsholder - Rejseforedrag er blot en blandt mange muligheder hos Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
--