Nikolaj Hübbe

Foredrag om ballet og iscenesættelse

Mød balletmester for Den Kongelige Ballet Nikolaj Hübbe. Hør ham fortælle om arbejdet med koreografier og iscenesættelse af ballet på Det Kgl. Teater.

Nikolaj Hübbe er uddannet på Det Kongelige Teaters Balletskole og blev ansat ved Den Kongelige Ballet i 1984, hvor han blev udnævnt til solodanser i 1988. I 1992 blev han ansat som solodanser hos New York City Ballet og vendte hjem som Balletmester til Den Kongelige Ballet i 2008. Nikolaj Hübbe var også en af de fire dommere i TV2's "Vild med dans" i 2011.

Nikolaj Hübbe er en efterspurgt balletlærer og instruktør og er ofte inviteret til at iscenesætte Bournonvilles balletter på internationale scener og stod bl.a. bag en nyopsætning af Sylfiden til Den Kongelige Ballet i 2003. Han har endvidere studeret drama og skuespil hos Laurie Kennedy og Sheila Gray på the HB Studio i New York og spillede rollen Puk i Gladsaxe Teaters opsætning af En Skærsommernatsdrøm i 1998.

I 2008 tog Nikolaj Hübbe afsked med danserkarrieren ved særlige forestillinger i NY med New York City Ballet 10. februar og som James i Sylfiden med Den Kongelige Ballet 2. april, og han har nu overtaget ledelsen af kompagniet i København som Balletmester.

Som Balletmester har han i 2009 været medskaber af en nyopsætning af Napoli, og i marts 2011 har Den Kongelige Ballet premiere på Nikolaj Hübbes nyfortolkning af Et folkesagn.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Nikolaj Hübbe er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Nikolaj Hübbe

For booking af Nikolaj Hübbe ring til Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100


E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Nikolaj Hübbe

 Nikolaj Hübbe
Info
Kontakt
Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
Booking Tel: 7026 0100
Email:

Nikolaj Hübbe - Foredrag om ballet og iscenesættelse er blot en blandt mange muligheder hos Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
--