Per Pallesen

Foredrag om vin

Skuespiller Per Pallesen har gennem mange år interesseret sig for vin.

Hans viden på området er efterhånden stor og vidtfavnende, såvel i forhold til de enkelte vinproducerende lande som de enkelte distrikter.

Per Pallesen er skuespiller, instruktør og teaterdirektør. Har bl.a. medvirket i utallige danske film, Tv-serier, teaterstykker, revyer, musicals og shows.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Per Pallesen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Per Pallesen

For booking af Per Pallesen ring til Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100

Sidste nyt om Per Pallesen

Per Pallesen

Per Pallesen

SKUESPILLER, FORATTER & FOREDRAGSHOLDER

Per Pallesen har været til grin i en menneskealder. Han blev folkeeje som den flabede tjener Boldt i Matador - en figur, han byggede på en virkelig karakter fra hjembyen, Aars. Gennem mange år satte han sit præg på dansk revy med sine snurrige Hjørring revyer.

Siden fulgte tv-succesen Dansk Naturgas, der blandt andet udødeliggjorde figuren Mathisen. Og sammen med makkeren Søren Pilmark satte han en milepæl i dansk underholdning med det vanvittige Pallesen-Pilmark Show.

Per fortæller om et eventyrligt sceneliv og et privatliv, der indimellem har givet skrammer, en ekskone, som han stadig er glad for, en ny livsledsager, som han elsker. Og om alle de andre han elsker. Plus et par stykker, som han bestemt ikke elsker.

Læs mere på perpallesen.dk


E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Per Pallesen

 Per Pallesen
Info
Kontakt
Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
Booking Tel: 7026 0100
Email:

Per Pallesen - Foredrag om vin - Skuespiller, foratter & foredragsholder er blot en blandt mange muligheder hos Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
--