Kåre Quist

TV-vært og foredragsholder

Hver uge stiller han kontante spørgsmål og kræver klare svar fra koncernchefer og direktører i Danmarks mest sete forbrugermagasin Kontant.

 

Kåre Quist

 

Før det grillede han ministre, politikere og andre kendte personligheder i det populære interviewprogram "Ærligt Talt" på DR1.

Kåre Quist har også været vært på TV3 - og han har arbejdet under cover med falsk identitet og skjult kamera på det populære TV2 program Operation X.

Før Kåre Quist sprang ud som hårdtslående skærmtrold var han redaktionschef på Ekstra Bladet. Her stod han bag en række afsløringer som du vil nikke genkendende til - det var for eksempel Kåre Quist der afslørede at den tidligere overborgmester Jens Kramer Mikkelsen rejste på ferie for penge han havde lovet Københavns hjemløse.

Kåre Quist var den første chefredaktør på gratisavisen Urban. Han har desuden arbejdet på Berlingske Tidende og er hædret med en række journalistiske priser.

Foredrag 1 - Studieværtens hemmeligheder
Hvad løber der gennem hovedet i sekunderne før man går live på skærmen?

Hvordan bliver man TV-vært?
Hør hvordan ministre, pressechefer og direktører forsøger at styre og påvirke studieværten før et live-interview. Kåre Quist fortæller om alt det du IKKE ser på skærmen - hør de spørgsmål som aldrig blev stillet - og hvorfor de ikke blev stillet...

Kåre Quist fortæller ærligt og humoristisk om studieværtens rolle. Om kampen for at komme gennem nåleøjet i de mange castinger inden man bliver TV-vært.

Hvordan er det at blive genkendt på gaden - og hvad tænker man når rasende seere ringer midt om natten.

Kan du overhovedet stole på det du ser i TV?
Efter dette foredrag ser du ikke TV på samme måde igen. Foredraget varer en time. Bagefter er der spørgsmål.

Ordstyrer/mødeleder
Kåre Quist er en rutineret mødeleder og ordstyrer. Med skarpe vinkler og et glimt i øjet styrer han debatten med sikker hånd. Som vi kender det fra hans interview i talkshowet "Ærligt Talt" og når han hver uge kræver klare svar fra direktører og pressechefer i Kontant.

Foredrag 2 - Fra skjult kamera til studievært
Nu har du vel ikke skjult kamera på? Hvordan er det at få stillet lige præcis DET spørgsmål når man sidder over for en kynisk menneskehandler med skjult kamera tapet til ryggen?

Kåre Quist fortæller veloplagt og underholdende om 12 farverige år som journalist på Operation X, Ekstra Bladet og Berlingske Tidende - og om jobbet som skærmtrold på DR1.

Hør hvordan ministre, pressechefer og direktører forsøger at styre og påvirke studieværten før et live-interview. Kåre Quist fortæller om alt det du IKKE ser på skærmen - hør de spørgsmål som aldrig blev stillet - og hvorfor de ikke blev stillet...

I et halvt år udgav Kåre Quist sig for at være alfons - med falsk navn og skjult kamera infiltrerede han kyniske menneskehandlere for TV2-programmet Operation X. Hør om de moralske overvejelser og risikoen ved at arbejde under cover.

Hør hvordan Kåre Quists afslørede overborgmester Jens Kramer Mikkelsen da han tog på ferie for de 50.000 kr. som han havde lovet de hjemløse - hør om afsløringen af lægen Søren Ventegodt og mange andre kontroversielle historier.

Et veloplagt og tankevækkende foredrag - om alt det du aldrig ser fordi det foregår i kulissen - og om hvad pokker man gør når øresneglen ikke virker midt i en live-udsendelse.

Foredraget varer en time. Bagefter er der spørgsmål.


Foredrag 3 - Brænd igennem NU!
Vil du gerne brænde igennem og gøre indtryk på dine omgivelser? Til jobsamtalen - til møder med din chef eller i store forsamlinger. Bliver du nogen gange nervøs når du beder om ordet?
TV-værten Kåre Quist er vant til at en million seere kigger med - også når han begår fejl! Han kan brænde igennem på kommando - i dette foredrag afslører han tricks og teknikker der kan hjælpe dig til at gøre indtryk på dine omgivelser. Kort sagt: hvordan brænder man igennem - uden at brænde ud!
Kåre Quist fortæller også om sine erfaringer som chef og iværksætter. Det var blandt andet Kåre Quist der startede avisen Urban. Hør den overaskende beretning om hvordan en ung journalist fra Berlingske Tidende pludselig med få timers varsel tog kampen op mod mediegiganen MetroXpress - om at lede 50 ansatte og styre millionbudgetter når man er 29 år. Og kom med bag kulisserne og hør hvodan virksomhederne reagerer når forbrugermagasinet Kontant sætter kritisk lys på dem og deres produkter.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Kåre Quist er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Kåre Quist

For booking af Kåre Quist ring til Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
Booking Tel: 7026 0100
E-mail: info@foredragsportal.dk