Thomas Blachman

musiker foredragsholder

Han er kendt af mange som nådesløs dommer i X-Factor på DR1 og Idols på TV3. Men udover at være musiker, komponist, producer, filminstruktør og smagsdommer holder Thomas Blachman foredrag

 

Thomas Blachman

 

Hvis alt hvad vi kan fremstille ikke er andet end nye monumenter over det gentagelseshelvede vi allerede befinder os i... hvad så?

Der er i vores samfund i dag, en så stor indesluttet energi, at det bare er et spørgsmål om hvornår og hvordan den frigiver sig selv. Er der her en mulighed for at ankomme til vores egen tid i et virvar af nye idéer?

Tiden er moden, det er det gode ved tiden den er altid moden, men kan ikke være foran, kun bagefter...

Thomas Blachman er en moderne filosof, som sætter gang i omvendte tankebaner. Et nyt pust - eller rettere et skub i en helt ny retning - kan blive starten på noget stort hos Jer.

Thomas Blachman (født 1963) har 5 gange modtaget Grammy-prisen som komponist, producer og musiker. Han er desuden kendt som smagsdommer på DR2, som knivskarp dommer i talentkonkurrencen Idols på TV3 og som en habil jazztrommeslager (blandt andre i trioen DahlGinmanBlachman).

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Thomas Blachman er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Thomas Blachman

For booking af Thomas Blachman ring til Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
Booking Tel: 7026 0100
E-mail: info@foredragsportal.dk