Henrik Boserup

Kok, forfatter og foredragsholder

Henrik Boserup er en af Danmarks mest kendte kokke eller foodprocessorer.

 

Henrik Boserup

 

Desuden er han kendt som kompetent foredragsholder og en ihærdig og driftig igangsætter bl.a. fra Boserups Kærlighed, Mindship Canteena, formelB og 357 New York City.

Henrik Boserup har været en integreret del af den udvikling, der bragte mad, gode råvarer, økologi og kogekunst på dagsordenen i Danmark, og som i dag har været med til at gøre landet til en af de mere anerkendte områder rent gastronomisk.


Oplev et foredrag om mad - Boserups store lidenskab - og hvilke muligheder den kulinariske oplevelse indeholder.

Henriks foredrag er tilpasset til det enkelte arrangement og den enkelte kunde. Der vil være fokus på elementer som livskvalitet og kvalitet i hverdagen. Med udgangspunkt i Henriks verden indenfor mad, råvarer og gastronomi gives et bud på, hvad livskvalitet er.


Foredrag:
Boserups Kærlighed

Om kvalitet, livskvalitet og kærlighed fortalt af en professionel provokatør og foodprocessor. "Mad er vinklen til livet - mit sprog - derfra går paralleller til stort set alle livets facetter".

Teambuilding med Boserup
Få en tur i køkkenet og en grundlæggende madoplevelse. Kan arrangeres for større eller mindre deltagergrupper.

Mad & Brændstof
Foredrag og debat om det vi lever af. De valg vi træffer i forbindelse med mad, og hvordan mad og brændstof hænger sommen.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Henrik Boserup er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Henrik Boserup

For booking af Henrik Boserup ring til Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
Booking Tel: 7026 0100
E-mail: info@foredragsportal.dk