Joachim Boldsen

Foredrag

Joachim Boldsen er Prof. Håndboldspiller, klummeskribent og foredragsholder.

 

Joachim Boldsen

 

Som håndboldspiller har han bl.a. været en del af herrelandsholdets optur igennem de sidste 10 år, kulminerende med EM triumfen i 2008. Han har spillet 8 år i Tyskland og 1 år i Spanien og har bla kunnet fejre følgende:
Spansk pokalmester 2009, Tysk mester 2004, EM Bronze 2002, 2004, 2006, VM Bronze 2007, Tysk pokal vinder 2003,2004,2005, City cup vinder 2000, dansk mester og pokal vinder 1998, ungdomsverdensmester 1997, ungdomseuropamester 1996.

Herudover har Joachim i en periode været klummeskribent i MetroXpress, vundet nationens hjerter i "Vild med dans" samt udgivet bogen Ærlig Talt i 2007.

Han er på nuværende tidspunkt spiller i verdens største håndboldklub F.C. Barcelona, hvor han har været ansat siden 2008. Joachim stoppede på landsholdet efter OL 2008 i Beijing, efter 186 kampe i rødt og hvidt.

Med udgangspunkt i sine oplevelser indenfor den professionelle idrætsverden, holder Joachim foredrag om motivation, arbejdspres, samt fortæller spændende/sjove anekdoter om sine oplevelser igennem karrieren.
Foredraget vil være bygget op omkring Joachims bog Ærlig Talt, der pt. har solgt ca. 30.000 eksemplarer.

Joachim kombinerer også gerne foredrag med autografskrivning, og/eller som gæstetræner.

Uddrag fra Joachim Boldsens bog "Ærlig talt":

"Jeg har truffet beslutningen. Hvis vi ikke vinder aftenens landskamp mod Norge, så siger jeg farvel og tak på landsholdet. Jeg er godt nok kun 28 år gammel."

"Derfor kan jeg kun råde alle unge spillere til at få god rådgivning og vejledning, inden de sætter deres underskrift på noget som helst, der har med penge og forpligtelser at gøre. Men jeg vælger at være alene, og det er et valg - skal det vise sig - der kommer til at følge og plage mig resten af min karriere."

"Landsholdet har ofte hængt mig langt ud af halsen, fordi jeg ikke fik lov til at være mig selv. Det har kun været det fantastiske sammenhold med de andre på holdet, der har drevet min lyst til landsholdet."

"En kort overgang overvejer jeg faktisk at stoppe helt med at spille håndbold og komme i gang med noget helt andet..."

"Vi bliver behandlet som genstande, klubben kan prostituere, når den finder det nødvendigt eller smart i forhold til forretning. Det er enormt provokerende og demotiverende."

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Joachim Boldsen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Joachim Boldsen

For booking af Joachim Boldsen ring til Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
Booking Tel: 7026 0100
E-mail: info@foredragsportal.dk