Hugo Mortensen

Foredrag - Stand-up for pensionister

Foredrag med Hugo Mortensen
Foredraget kan passende bære overskriften "Hvordan man kommer gennem livet på trods af usportslig kropsbygning, manglende kvindetække og stærkt begrænsede intellektuelle ressourcer"

 

Hugo Mortensen

 

Foredraget er simpelthen en gennemgang af Hugo Mortensens tilværelse og spænder over både skolegang med indlæringsproblemer og jævnlige ørefigner, en mislykket militær karriere, hvor ønsket om en admiralstitel så skammeligt gik til grunde.

Kærlighedslivet - herunder fænomenet kærestesorg - vil også blive berørt på smukkeste vis. Herefter Hugo Mortensens virke som tørvegraver/tipvognslokomotivfører i Store Vildmose - inden vi kommer til hans tilværelse som politimand, hvor han berører forskellige sager, som han har været involveret i.

Lad det være sagt med det samme. Ingen bliver klogere af at høre Hugo Mortensens indlæg (som varer ca. 1 time og 15 min.).

Hugo Mortensens tilhørere får en absolut munter oplevelse

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Hugo Mortensen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Hugo Mortensen

For booking af Hugo Mortensen ring til Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
Booking Tel: 7026 0100
E-mail: info@foredragsportal.dk