Til søs med Mikkel Beha

REJSEFOREDRAG

Onsdag 22. juni 2016 kl: 23:05

Til søs med Mikkel Beha

Vi er enormt stolte af at kunne præsentere dig for en fantastisk mulighed for at høre Mikkel Beha dele ud af sine mange oplevelser og rejser til søs - bl.a. på familiens båd Havana.

Giv dig selv en saltvandsindsprøjtning
En aften med Mikkel er en rejse ud i den store forunderlige verden og alle de udfordringer, der følger med, når du slipper fortøjningerne til den velkendte hverdag og tager på eventyr. Mikkel fortæller om at rejse med sine sønner, om mødet med fremmede kulturer og glæden ved at krydse de store oceaner. Men også om det hårde slid det indimellem kan være for at få sine drømme til at gå i opfyldelse.

Foredraget afholdes i Musikhuzet i Rønne. Torsdag, den 3. nov. 2016 kl. 17.00 og igen kl. 20.00.

Mikkel viser både billeder fra sit liv og klip fra tv-serien Kurs Mod Fjerne Kyster. Og så fortæller han selvfølgelig også om alt det, du ikke ser på tv.

Der har allerede været enorm interesse for Mikkels foredrag, så flere foredrag er allerede udsolgt - også selvom, der er lang tid til.

Køb billetter til foredraget kl. 17.00 her

Køb billetter til foredraget kl. 20.00 her


© Copyright 2019 Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.
Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
Booking Tel: 7026 0100
E-mail: info@foredragsportal.dk