En kalenderbog fra Kathrine Lilleør

24 LIVSHISTORIER

Mandag 26. september 2016 kl: 21:28

Kathrine Lilleør

Kathrine Lilleør holder fra november foredrag om sin nye bog. "Glæd dig!" er en gavekalender til sindet. I 24 personlige kapitler om tro, håb og kærlighed fortæller Kathrine Lilleør, hvordan glæden altid findes - også når den kan være svær at få øje på.

I foredraget såvel som bogen kommer Kathrine Lilleør ind på glæde fra flere vinkler. Alle mennesker har drømme og håb, men det går ikke altid, som vi ønsker. Nogle har mistet, nogle har knuste hjerter, der ikke vil hele. Men glæden findes alligevel et sted, og Kathrine Lilleør bruger i denne bog juletiden som et spejl for sit eget og andres liv.

"Glæd dig!" er smukt illustreret af Vibe Bedahl og en selvstændig fortsættelse af Kathrine Lilleørs to tidligere selvbiografiske bøger, "Kvinde hvorfor græder du" og "Kærlighed er", der har solgt i mere end 65.000 eksemplarer.


© Copyright 2019 Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.
Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
Booking Tel: 7026 0100
E-mail: info@foredragsportal.dk