Puk Elgaard

foredrag - ordstyrer - konferencier

Puk Elgaard - Temaet er "Karriere" - ordstyrer - foredrag - konferencier.

Puk Elgaard om dét at være mor, kæreste og karrierekvinde.

Med boblende nysgerrighed
Puk Elgaards tro følgesvend er en boblende nysgerrighed og hele drivkraften i tv-pigens liv. Puk Elgaard har bevaret evnen til at begejstres og vil altid lige vide hvad der gemmer sig om det næste hjørne.

Med det kendte smil
Vil I vide hvad der gemmer sig bag det kendte smil, så grib chancen og få en underholdende aften i selskab med en af landets mest populære værter.

Nyt foredrag: "Ellen - 100 år med lyst til livet"
Ellen blev med ét danmarksberømt, da hun sammen med Puk Elgård i programmet "Uventet besøg" i 2005 rejste til Alaska for at overraske sit barnebarn. I 2007 blev Ellens fantastiske historie til DR-dokumentaren "99 år og evig ung", hvor vi stiftede nærmere bekendtskab med Ellen og hendes butler Henry. Programmet blev set af over 1. mio. danskere.

Puk Elgård fortæller i dette foredrag om sin nye bog "Ellen - 100 år med lyst til livet" og om sine oplevelser med Ellen. Vær med til at mindes og få inspiration til, hvordan du - selv i en sen alder - kan kaste dig ud i livet og opleve så meget som overhovedet muligt.

Den livsglade Ellen nåede lige at blive 100 år, inden hun døde i januar 2009. Her efter hendes død, er den populære tv-vært, Puk Elgård aktuel med sin bog om den fascinerende kvinde. Bogen hedder "Ellen - 100 år med lyst til livet" og i denne bog mødes hun og Puk en sidste gang til en kærlig, men seriøs snak om at vælge livet - og om, at det aldrig er for sent at leve det.

"Hvem har sagt at livet skal være hårdt!?"
Et optimistisk, livsglad og tankevækkende foredrag. En anden side af den populære studievært. Hun er kendt for sit varme smil og glade væsen, men den positive tilgang til livet er ikke noget der bare kommer af sig selv. Puk har truffet en beslutning om at se livet fra den lyse side.

Hun har haft en turbulent opvækst. Mistede begge sine forældre i en ung alder. Hun har flyttet rundt og haft over 27 forskellige folkeregisteradresser. Hun har været jorden rundt flere gange og hun sætter en ære i at gribe de chancer livet byder hende.

Med sine mange års erfaring som smilende og humoristisk TV-vært på blandt andre programmerne "Hokus Krokus", "Uventet besøg", "Den store Mission", "Hvem er Hvem" og det nye program "Ha' det godt" vil Puk Elgaard også være den perfekte ordstyrer og konferencier.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Puk Elgaard er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Puk Elgaard

For booking af Puk Elgaard ring til Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100


E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Puk Elgaard

 Puk Elgaard
Info
Kontakt
Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
Booking Tel: 7026 0100
Email:

Puk Elgaard - foredrag - ordstyrer - konferencier er blot en blandt mange muligheder hos Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
--