Rasmus Schiellerup

Foredrag om karrierevalg - selvledelse - målsætning m.m.

Med foredraget, DIT LIV - DIT ANSVAR! leverer Rasmus Schiellerup en række knivskarpe pointer, der inspirerer publikum til at tage ansvar for eget liv, og til at udnytte potentialet optimalt i vores bestræbelser på at finde det gode liv.

I en tid hvor vi hele tiden står overfor utallige og yderst vigtige valg, motiverer Rasmus publikum til at handle proaktivt og bevidst, når indholdet i ens liv skal prioriteres!

Med en baggrund i efterskole- og højskolemiljøet, belyser Rasmus en række relevante emner, helt uden løftede pegefingre!
Rasmus leverer et forrygende og medlevende foredrag, hvor alle bliver revet med i de underholdende fortællinger fra hans eget liv. Han sørger desuden for et aktivt publikum og illustrerer sine pointer med billeder, små videoer og en række øvelser, og evt. et par velvalgte sange på den røde guitar.

Hvorfor
- Fordi mennesker hele tiden skal træffe nogle super vigtige valg, der har konsekvenser for resten af deres liv
- Fordi Rasmus kan inspirere og motivere mennesker
- Fordi Rasmus brænder for at gøre en forskel

Hvad
- Inspirerende og energisk foredrag om at træffe rigtige valg og udnytte sit eget potentiale
- Relevante pointer om karrierevalg, målsætning, selvledelse, livssyn, valg af værdier mm.
- Samlet i et 1-3 timers foredrag med et aktivt publikum

Hvordan
- Han fremhæver sine pointer ved hjælp af beretninger fra sit eget liv, billeder, korte videoer og øvelser
- Han holder hele salen til ilden og sørger for at aktivere publikum på forskellige måder
- Han gør det på en humoristisk måde

Hvem
- Efterskoler - Højskoler - 10. klasses centre - Ungdomsskoler - Gymnasier - Handelsskoler - Tekniske skoler - Jobsøgende - undervisere


Om Rasmus Schiellerup
I år 2010 tog Rasmus en rigtig svær beslutning og sagde farvel til et fantastisk job på Københavns Idrætsefterskole, hvor han arbejdede som underviser, afdelingsleder og souschef. Grunden til hans opsigelse skal man finde i et brændende ønske, om at få lov til at påvirke en masse mennesker og lade dem høre hans bidrag til, hvordan man kan vælge at tackle livets svære valg.

Rasmus er i den grad selv en iværksætter, der søger sine egne drømme, og ved siden af sin foredragsvirksomhed, er han yderligere i gang med at etablere en kursusvirksomhed ved Lammefjorden i Nordvestsjælland. Desuden står han stadig for kursusafdelingen ved Københavns Idrætsefterskole.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Rasmus Schiellerup er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Rasmus Schiellerup

For booking af Rasmus Schiellerup ring til Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100


E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Rasmus Schiellerup

 Rasmus Schiellerup
Referencer
Info
Kontakt
Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
Booking Tel: 7026 0100
Email:

Rasmus Schiellerup - Foredrag om karrierevalg - selvledelse - målsætning m.m. er blot en blandt mange muligheder hos Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
--