Signe Lindkvist

Foredrag - Set fra en børne verden

Signe Lindkvist: Set fra en børne verden.

Hvordan taler man til børn?.
Børn er de næste forbruger - men hvad vil de have - og hvordan vil de have det?
Bliv klog på en børne verden.

Signe Lindkvist har arbejdet med børn og barnlige målgrupper på TV2 & DR i mange år - bla. MGP, Bruno Kloshow, Cirkus Summarum, Skrål, Fandango, Far, Mor & Bjørn. Seneste står hun bag DR's succes Ramasjang.

Signe Lindkvist fortæller levende, morsomt og meget inspirerende om hendes erfaringer i hvordan man angriber og kommunikere til børn. Hvilke værdier der er vigtige at have fokus på og hvad man i hvert falde ikke skal.

Det kan være svært at fange opmærksomheden og kommunikere sådan at man rammer alle børn. Signe kommer med unikke pointer i hvad der er fælles træk for alle børn og håndgribelig eksempler på hvad der virker og hvorfor ?

Børn er næste genrations borger og forbrugere, de bestemmer tit hvilke tv programmer der skal ses, hvad vi køber ind og hvilken tøj vi går i. De er kritiske og bevidste forbrugere - men hvad kan børn lide og hvad kan de ikke?

Signe kommer gerne med bud på - hvordan kan man gøre sit produkt attraktivt for børn? Eller hvordan børn ville anskue dit produkt / dit firmas virkelighed.

Signe Lindkvist og hendes foredrag om børn er en inspirerende peptalk.

Både til firmaer der arbejder med børn og familier som målgrupper - men i ligeså høj grad som en kraftig inspiration til alle der lever i en voksen verden og mangler et anderledes perspektiv på livet.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Signe Lindkvist er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Signe Lindkvist

For booking af Signe Lindkvist ring til Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100


E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Signe Lindkvist

 Signe Lindkvist
Info
Kontakt
Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
Booking Tel: 7026 0100
Email:

Signe Lindkvist - Foredrag - Set fra en børne verden er blot en blandt mange muligheder hos Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
--