Suste Bonnén

Fotografen Suste Bonnén viser 3 vidt forskellige portrætter af 18 kendte danskere, og holder foredrag om fotografierne.

Suste Bonnén har taget billeder af Suzanne Brøgger, General Hillingsøe, Hanne Vibeke Holst, Synnøve Søe, Ib Spang Olsen, Anders Koppel, Jens Jørgen Thorsen, Uffe Ellemann, Naser Khader, Bertel Haarder og 5 bryllupsbilleder af hende selv med fem forskellige ægtemænd.

"At blive set af Suste Bonnén opleves som lidt af en kærlighedsgerning. Suste ser og oplever verden erotisk.. det har gavnet hendes billeder. For dér i feltet for det lovende og det skuffende søger Suste. Gennem alle illusionerne er hun nået til det virkeligste af alt: At vi kun er til i kraft af hinanden".
Suzanne Brøgger

Suste inviterer dig til samtale og sang og til at vise det fotografi du holder mest af, enten af dig selv eller af dine kære. for sammen at tale om det billede vi har af os selv og hinanden.
På papiret, i erindringen og lige nu.

I Sustes atelier synges der altid fra højskolesangbogen- de danske sange åbner for kunstnersk inspiration og nærhed. I dag skal vi også synge og inspireres.

Suste Bonnén, der blev uddannet på Kunstakademiet i København 1982-86, har eksperimenteret med udtryksformer, der spænder fra skulptur til fotografi og video.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Suste Bonnén er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Suste Bonnén

For booking af Suste Bonnén ring til Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100


E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Suste Bonnén

 Suste Bonnén
Info
Kontakt
Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
Booking Tel: 7026 0100
Email:

Suste Bonnén er blot en blandt mange muligheder hos Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
--