Svindlerne

Falsk foredrag

Svindlerne - en tillidssag!

Svindlerne leverer alt i falske foredrag til konferencer, kick-off, events eller til teambuildingdagen.

En ekspert med et imponerende cv møder op iført sort Armani, stor arrogance og et professionelt power-point show og holder foredrag om et emne som vælges i samråd med kunden.
Det kan være om alt fra: nå dine mål, implementering af LEAN, strategisk markedsføring, mediernes troværdighed, positiv tænkning - eller opbygning af en high-performance virksomhedskultur i en tid med lavkonjunktur.

Foredraget tager tilhørerne med på en følelsesmæssig rutsjebanetur, hvor de vil bevæge sig fra at være imponerede, opmærksomme, forundrede, forargede, hovedrystende, tæerkrummende - for så at opleve den forløsende latter når de opdager at de er blevet svindlet.

Det er intelligent og satirisk underholdning med indhold, hvor virksomhedens aktuelle emner bliver vendt på en ny underholdende måde - og medarbejderne får rusket op i autoritetstroen.


Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Svindlerne er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Svindlerne

For booking af Svindlerne ring til Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100


E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Svindlerne

 Svindlerne
Se video med Svindlerne

Get the Flash Player to see this player.

Referencer
Info
Kontakt
Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
Booking Tel: 7026 0100
Email:

Svindlerne - Falsk foredrag er blot en blandt mange muligheder hos Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
--