The Beatles for alle

Foredrag om The Beatles

Mød foredragsholder og forfatter Per Wium, som holder foredrag om The Beatles. Med sit underholdende foredrag fortæller Per Wium om magien i sangskrivningen, om partnerskabet Lennon/McCartney og om de fantastiske vokaler. Foredraget tager udgangspunkt i hans nyudgivne bog "BEATLES FOR ALLE - en introduktion til gruppens musik".

Tæt på The Beatles' musik
Per Wium fortæller hvordan musikken blev til - og hvorfor The Beatles adskiller sig fra alle andre musiknavne med deres unikke og originale musik. Han fortæller om sangskrivningen og om 'lyden af the beatles', som i høj grad netop er de tre-stemmige kor. Han fortæller kort sagt hvorfor de lød så ganske anderledes end datidens øvrige grupper og solister.

Bogen "BEATLES FOR ALLE"
Per Wium udgav i august, 2010, bogen "BEATLES FOR ALLE - en
introduktion til gruppens musik". Han har beskæftiget sig med The Beatles og deres musik siden gruppen for alvor slog igennem i Danmark i 1964 og holder foredrag og kurser om gruppens musik. Han var fascineret af hvordan gruppen fra Liverpool med nysgerrighed og mod blandede andre musikgenrer ind i deres musikunivers.

I bogen "BEATLES FOR ALLE" fortæller Per Wium om den store
musikalske udvikling hos The Beatles og han kommer flere gange ind på den spændende relation Lennon/McCartney.

I september 2011 udkom en lydbogs-udgave af "BEATLES FOR ALLE" med bonusmateriale.

Per Wium
Per Wium har været musiker i en række danske bands og han har været programvært i DR. I dag er han foredragsholder med speciale i The Beatles og deres musik. Han har lavet indhold til den store udstilling om The Beatles på KOLDINGHUS september 2010 til februar 2011.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på The Beatles for alle er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på The Beatles for alle

For booking af The Beatles for alle ring til Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100


E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

The Beatles for alle

 The Beatles for alle
Info
Kontakt
Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
Booking Tel: 7026 0100
Email:

The Beatles for alle - Foredrag om The Beatles er blot en blandt mange muligheder hos Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
--