Timm Vladimir og Katrine Engberg

syv verdenshjørner

Hvad gør livet værd at leve? Hvordan giver man plads til frihed og kærlighed i sit travle liv? Kæresteparret Timm Vladimir og Katrine Engberg giver i deres forrygende foredrag et kvalificeret bud.

Kendt i Danmark som henholdsvis skuespiller/tv-vært og danser/koreograf, har parret siden 2006 sammen holdt deres motiverende og inspirerende foredrag for både små og store forsamlinger på dansk og på engelsk.

Med dynamisk pingpong, livslyst og smittende entusiasme når Timm og Katrine i den grad ud til deres publikum og piller ved folks rammer for, hvad der er muligt her i livet. De tager udgangspunkt i deres professionelle karrierer og fælles privatliv og taler om rejser, kærlighed og livskvalitet. Med rejseanekdoter, tanker om karriere og berømmelse, iværksættererfaringer og masser af personlige oplevelser inspirerer parret til at gribe nuet og kaste sig ud i eventyret. Tempoet er højt, stilen er underholdende og maner samtidig til refleksion. Og mon ikke der også bliver plads til et godt grin eller to...?

Timm og Katrine rusker godt op i danskernes nationalsyndrom - xenofobien - og demonstrerer, hvad livet kan blive til, hvis vi dropper frygten for det fremmede. Alt for mange af os lader os styre af vores begrænsede opfattelse af livets muligheder og stopper enhver drøm med ordene "men det kan jeg jo ikke, for jeg har jo børn/fast arbejde/hus og forpligtelser". Angsten for det ukendte får lov at ligge i vejen for iværksætterdrømme og kreativ vækst. Hør og se, hvad der kan ske, når vi blæser på usikkerheden og lader drømmen styre.

Alle foredrag er på omkring 1,5 time og ledsages af Timms fantastiske billeder.

Der findes syv verdenshjørner
For et par år siden rejste Timm og Katrine jorden rundt sammen. Et helt år tilbragt på farten uden andre holdepunkter end to rygsække og en jorden-rundt-billet. Og hinanden. Et år med nye horisonter, store personlige udfordringer og konstant samvær 24 timer i døgnet.

Timm og Katrine fortæller i dette foredrag, som lægger sig op ad deres rejsebog "Der findes syv verdenshjørner", om turens op og nedture og om de grænser, der blev mødt og brudt undervejs. Med udgangspunkt i de fire hoveddestinationer, Australien, New Zealand, USA og Canada, giver de her et personligt indblik i deres livs eventyr, ledsaget af smukke billeder.
Rejsen har ændret dem totalt, givet nye værdier og øget selvindsigt. I forlængelse af rejsen har de åbnet et fælles firma og er dermed blevet selvstændige. Og så er de blevet rigtig gode til at være kærester...

Jorden rundt og andre weekendture
Katrine og Timm løfter sløret for, hvad der kan ske - på godt og ondt - når man for alvor rejser ud og møder verden i det udenlandske. Foredraget indeholder masser af konkrete råd til planlægning og afvikling af længere rejser; forsikring, billeje, destinationsudvælgelse, billetter etc. for rejsende i alle aldre.

Hør om at tælle havskildpadder midt om natten på en strand i Costa Rica, koge havregrød i slagregn i New Zealands bjerge, om at drive bisonokser som cowboy i midtvest USA og om at møde argentinske mortal combat fighters, der ikke har noget at miste.

Timm og Katrine giver tips til, hvordan man forbereder en lang rejse, hvordan man tackler rejselivets konflikter og fortæller samtidig lidt om, hvad det gør ved én at møde fuldstændig fremmede kulturer som for eksempel de australske aboriginere.

Fotoskolen
De fleste mennesker har i dag et digitalt kamera - selv børn løber rundt og tager billeder af hinanden og af deres verden omkring sig. Teknikken er blevet så billig, at alle efterhånden kan printe billeder ud hjemme i stuen. Og interessen for at tage billeder stiger kun. Men det betyder jo ikke nødvendigvis at folk kan finde ud af at tage et godt billede. Det flotte motiv, folk ser på displayet, stemmer sjældent overens med det endelige billede. Feriebillederne bliver alt for ofte kedelige udgaver af virkeligheden.

Timm Vladimirs fotoforedrag tager udgangspunkt i enkle tips til bedre feriebilleder og giver masser af inspiration til at komme ud og lege med dit nye yndlingslegetøj. På en nem og overskuelig måde lærer du, gennem masser af flotte billedeksempler, at se det gode motiv og få det i kassen. Her er ingen lange tekniksnakke; rådene er simple og tilgængelige for alle og handler kun om, hvordan du får mest muligt ud af dit digitalkamera.

Alle kan være med, uanset om du har et kompaktkamera eller et spejlrefleks. Foredraget tager nemlig udgangspunkt i billedkomposition og motiver og går ikke i supertekniske detaljer om kamerachips og forlængningsgrader...

Fotoskolen har, i forenklet form, været udgivet i Ekstrabladet hen over sommeren 2007.

Fair Trade
Rejsebeskrivelser - Katrine Engberg &Timm Vladimir

På en rejse til Den Dominikanske Republik i julen 2006 oplevede Timm og Katrine både dyb fattigdom, fantastisk skønhed og stor optimisme på landets Fair Trade bananplantager. Det gjorde dybt indtryk at være vidne til, hvad vores høje levestandard koster på den anden side af kloden. Vores velstand koster livskvalitet - og liv - for de mindre heldige.

En af måderne at vende udviklingen på, er at være sig bevidst, hvor man lægger sine penge. Som forbruger afgiver man hver dag sin "stemme", når man vælger sine indkøb. Fair Trade-ordningen har sine problemer. Men for de Dominikanske bananbønder er den en klar vej ud af afhængighed.

En banan bliver aldrig mere bare en banan...

Aussie!Aussie!Aussie!
I efteråret 2005 tilbragte Timm og Katrine fire måneder i Australien. De startede ud fra Perth i en gammel, udbanket firehjultrækker og kørte op ad den vilde vestkyst til Exmouth og Broome, gennem Kimberleys outback til Darwin, ned gennem det røde hjerte forbi Uluru (Ayers Rock) til Melbourne, rundt på Tasmanien og til sidst til Sydney for at fejre nytår.

Parret levede primitivt, boede i telt og sov under stjernerne i Australiens afsides ødemark. De hikede, dykkede, boede i en fattig Aboriginer-kommune i ørkenen og havde nervepirrende møder med Australiens vilde dyr. Timm og Katrine forelskede sig fuldstændig i Australiens unikke atmosfære; i den rå natur, vildskaben og i australiernes imødekommenhed og livsglæde.

I Aussie!Aussie!Aussie!-foredraget fortæller de om deres rejse DownUnder; primært Western Australia, Northern Territories, Victoria, Tasmania og New South Wales (altså IKKE østkysten). De deler personlige oplevelser, viser flotte billeder og giver først og fremmest masser af konkrete rejsetips.

Det vilde vesten
Midt i hjertet af USA eksisterer cowboydrømmen i bedste velgående. Timm og Katrine rejste i 2006 og 2007 rundt i midtvesten for at opleve den moderne "Wild West way of life".

De drev kvæg fra hesteryg, sov under stjernerne på prærien, var til rodeos og fik dybere indsigt i livet, da de mødte en vaskeægte indiansk medicinmand. Hvis USA er kontrasternes og kontroversernes land, er midtvesten koncentratet. Her møder man den mest indgroede racisme og forstokkethed hos de sødeste, mest hjertelige mennesker i verden.

Hør om drømmen om det simple cowboy-liv, om midtvestens fantastiske natur og om at tabe hjertet til præriestøvets magi.

Skotland
Skotland defineres i manges bevidsthed af klichéer som sækkepibespillere, skotskternede småkagedåser og en kiltklædt Sean Connery. Klichéer, der irriterer skotterne lige så meget, som vi danskere hader at blive regnet som en nation af træskoklædte folkedansere. Skotland er i dag et moderne land, som i lige så høj grad tiltrækker turister med sine teaterfestivaler, sin gastronomi og moderne kunst som med borge og søuhyrer. Sagen er bare, at Skotland i høj grad stadig lever op til de romantiske forestillinger: Borgruiner pryder hver anden bakketop, lyngheden dækkes af tung dis og fåmælte mænd i sixpence drikker maltwhisky i mørke pubs.

Hør et inspirerende foredrag om haggis og fårehyrder, myter og virkelighed i det skotske højland. Og få endeligt svar på, om Loch Ness-uhyret eksisterer!

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Timm Vladimir og Katrine Engberg er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Timm Vladimir og Katrine Engberg

For booking af Timm Vladimir og Katrine Engberg ring til Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100


E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Timm Vladimir og Katrine Engberg

 Timm Vladimir og Katrine Engberg
Info
Kontakt
Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
Booking Tel: 7026 0100
Email:
Relaterede kunstnere
- Alex Nyborg Madsen
- Amin Jensen
- Anders og Peter Lund Madsen
- Anders Bircow og Simon Steenholm
- Anders Blichfeldt
- Anders Lund Madsen
- Anders og Bent Bro
- Andreas Ekström
- Anna Bjerre
- Anne Dorte Michelsen foredrag
- Anne Larsen
- Anne Linnet
- Annette Heick
- Annika von Holdt
- Ann-Mari Max Hansen
- Ann-Mette Elten
- Ann-Mette Elten
- Arne Schumann
- Arne Würgler
- Asser Amdisen
- Astrid og Kaj Kristensen
- Bakkens Pjerrot foredrag
- Banko Carl
- Benedicte Riis
- Bengt Burg
- Benja Stig Fagerland
- Bent Fabricius-Bjerre
- Bent Falbert
- Bent Jørgensen
- Bent Mejding
- Birgitte Bovbjerg og Janni Strandby
- Birthe Kjær foredrag
- Bjarne Nielsen Brovst
- Bjørn Lomborg
- Bjørn Tidmand
- Bo Østlund
- Bodil Cath
- Brian Clausen
- Brian Hansen
- Brødrene Ahmad
- Bubber
- Carsten Berthelsen
- Carsten Knudsen
- Carsten Mørch
- Casper Elgaard
- Cecilie Beck
- Cecilie Hother
- Chili John
- Chili Turèll
- Christian Frost
- Christian Horn
- Christian Kronman
- Claus Elgaard
- Clement Behrendt Kjersgaard
- Connie Svendsen
- Dennis Knudsen
- Dorte Sachmann Møller
- Erik Clausen
- Erik Grip Fællessang
- Erik Peitersen
- Erik Sletting
- Erling Haagensen
- Eskild Ebbesen
- Fahmy Almajid
- Familien Koppel i ord og billeder
- Farshad Kholghi
- Fif Beck
- Finn Majlergaard
- Finn Nørbygaard foredrag
- Firmagospel
- Flemming Jensen
- Flemming Leth
- Flemming Pless
- Frank Andersen
- Frank Esmann
- Frode Munksgaard
- Georg Metz
- Georg Ørskov
- Ghita Nørby
- Ghita Nørby og Lars Hannibal
- Gitte Koldtoft
- Gordon Kennedy
- Grethe Mogensen
- Hans Jørgen Bonnichsen
- Hans-Georg Møller (Gorm)
- Helene Rosendahl
- Henning Andersen
- Henning Dyremose
- Henrik Boserup
- Henrik Byager
- Henrik Dahl
- Henrik Day og Mikkel Severin
- Henrik Day Poulsen
- Henrik Lewis-Guttermann
- Henrik Palle
- Henrik Qvortrup
- Henrik Strube og Gravers Graversen
- Hilda Heick
- Hugo Mortensen
- Huxi Bach
- Ib Michael
- Ida Bjørn Nielsen
- Ingrid Kristensen
- Ivan Z. Sørensen
- Jacob Haugaard
- Jan Gintberg
- Jan Huus
- Jan Pytlick foredrag
- Jane Rosengren
- Jenna Christensen
- Jens Alstrup
- Jens Gaardbo
- Jens Peter Madsen
- Jens Romunstad (Biker Jens)
- Jens-André P. Herbener
- Jesper Bank
- Jesper Bo Jensen
- Jesper Grønkjær
- Jesper Jensen
- Jesper Theilgaard
- Jesper Theilgaard
- Jim Lyngvild
- Joan Ørting
- Johannes Konstantin Neergaard
- Johannes Langkilde
- John Andersen
- John Engelbrecht
- Julius Mygind
- Jytte Abildstrøm
- Jytte Dreyer
- Jørgen de Mylius
- Jørn Duus Hansen
- Karen Mukupa
- Karen Thisted
- Karen Thisted og Huxi Bach
- Karen Thisted og Suzanne Bjerrehuus
- Karolina Bogus
- Kathrine Lilleør
- Keld og Hilda Heick
- Kenneth K
- Kim Bildsøe Lassen
- Kim Schwartz
- Kirsten Norholt
- Kirsten Siggaard foredrag
- Kirsten Vaupel
- Kristan Lilholt
- Kristian Skovbo
- Kåre Quist
- Kaare R. Skou
- Lars Bom
- Lars Krogh Jeppesen
- Lars Petersen
- Lasse Helner
- Lasse og Mathilde
- Lasse Spang Olsen
- Leif Fabricius
- Lena Bentsen
- Lene Gammelgaard
- Lene Johansen
- Lene Rikke Bresson
- Lennart Johannessen (kendt fra Fede Finn og Funny Boyz)
- Line Baun Danielsen
- Lisbeth G Petersen
- Lisbeth Weitemeyer
- Lise-Lotte Lohmann
- Lissen Marschall
- Lisser Frost Larsen
- Lola Jensen foredrag
- Lone Hertz
- Lone Koppel
- Lone Kühlmann
- Lone Kühlmann og Karen Thisted
- Lotte Andersen
- Lotte Heise
- Lotte Paarup
- Mads Arlien-Søborg
- Mads Christensen
- Mads Keiser
- Mads Korsgaard og Pede B
- Margaret Lindhardt
- Marianne Levinsen
- Marie Carmen Koppel
- Marlene Horsbøl Sylvester-Hvid
- Martin Arli
- Martin Lindstrøm
- Martin Parkhøi
- Martin Spang Olsen
- Martin Østergaard
- Mette Bloch
- Mette Frobenius
- Mette Frobenius
- Mette Fugl
- Mette Korsgaard
- Michael Falch
- Michael J. D. Linden-Vørnle
- Michael Meyerheim foredrag
- Michael Milo Jørgensen
- Michael Thomsen
- Michael Vesterskov
- Michael Winckler
- Michael Zile
- Michele Bellaiche
- Mikael Kamber
- Mikkel Beha Erichsen
- Mikkel Gundersen
- Mille Eigard Andersen
- Mina Harding Iranzad
- Mogens Dalsgaard
- Morten Wieghorst
- Naja Marie Aidt
- Niclas Heri Jákupsson
- Nicolai Bangsgaard
- Nicolai Moltke-Leth
- Niels Barfoed
- Niels Krøjgaard
- Niels Nørløv
- Nikolaj Cederholm
- Nikolaj Hübbe
- Nils Villemoes
- Nis Boesdal
- Odile Poulsen
- Ole Borum Kristiansson
- Ole Michelsen
- Ole Sohn
- Peer Kaae
- Per Nielsen
- Per Pallesen
- Per Rock
- Per Wimmer
- Pernille Sørensen
- Pernille Aalund
- Pernille Aalund og Gitte Koldtoft
- Peter A. G. Nielsen
- Peter Abrahamsen
- Peter Larsen
- Peter Lund Madsen
- Peter Mygind
- Peter Qvortrup Geisling (lægens bord)
- Peter Tanev
- Peter Vuust
- Peter Aalbæk Jensen
- Petro Mielczarek
- Poul Thomsen
- Povl Carstensen
- Preben Mejer
- Puk Elgaard
- Ralf Pittelkow
- Rasmus Kjær
- Rasmus Schiellerup
- Reimer Bo Christensen
- Reimer Bo Christensen og Niels Chr. Jung
- Rina Ottesen
- Romantic Strings
- Rune Green
- Sebastian Dorset
- Sebastian Klein
- Selina Juul
- Sepp Piontek
- Siff Frederiksen
- Signe Lindkvist
- Sonja Oppenhagen
- Steen Langstrup
- Stefan Fønss
- Stefan Pagels Andersen og Thomas Ernst
- Steffen Brandt
- Steffen Jensen
- Steffen Kretz
- Steven Hart
- Stig Rossen
- Stig Tackmann
- Store Nørd
- Storrygeren
- STRESS Management Johnny Schultz
- Successful Living
- Susse Wold
- Sussi La Cour (katja K)
- Suste Bonnén
- Suzanne Bjerrehuus
- Svindlerne
- Søren Bramsted
- Søren Dahl
- Søren Dahl
- Søren Kragh-Jacobsen
- Søren Lynge
- Søren Pilmark
- Søren Pind
- Søren Østergaard
- Søs Egelind
- The Beatles for alle
- Therese Glahn
- Thomas Blachman
- Thomas Breinholt
- Thomas Mygind
- Thomas Skov Gaardsvig
- Thomas Thaulov Raab
- Thomas Vinterberg
- Timm Vladimir og Katrine Engberg
- Tobias Kjærgaard Møller
- Tonny Landy
- Torben Braüner
- Torben Jetsmark
- Torben Jetsmark
- Torben Zeller
- Torsten Jansen
- Trine Gregorius
- Trine Sick
- Uffe Stenstrop
- Ulrik Wilbek
- Vibeke Hartkorn
- Vickie Jo Ringgaard
- Vivi Flindt

Timm Vladimir og Katrine Engberg - syv verdenshjørner er blot en blandt mange muligheder hos Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
--

I clip in hair extensions after i got a haircut that I didn't like. I have the 20" and I'm 5'0, so its about mid back length. The reviews on this wig are stellar and I was nervous about customers being persuaded to leave good reviews, but wow this brazilian hair is beautiful. I washed it as soon as I got it and the only thing I didn't like is that the curl pattern changed from brazilian hair uk wave to a tighter body wave. It's still a pretty curl pattern, but I liked the lace wigs. I bleached the knots 2x, but I didn't see a difference, so this step is worth skipping. I haven't plucked the hairline but I did trim the baby hair. I've had it for 2 weeks so far minimal tangling and shedding. I just spray the lace wigs with water, add oil and a bit of mousse and that's it. I received my wig today . The texture is so beautiful. I was so afraid to order off of net.