Tobias Kjærgaard Møller

Fordrag om kriminalitet og ungdomsmisbrug

Tobias Møller har skrevet bogen "Bagmanden" der handler om hans liv. Om hvordan det er at vokse op i en velhavende familie fyldt med omsorgssvigt, hvor farens karriere som bankdirektør kom forud for familie sammenholdet.

1. Kriminalitet
Dette foredrag har til formål at forebygge, at unge mennesker starter en kriminel løbebane. Foredraget tager udgangspunkt i foredragsholderens eget liv, som startede i et godt, borgerligt hjem med ædle normer og forventninger. Gradvist blev det til et liv, som var styret at kriminalitet, misbrug af hash, konflikter med hjem, politi, fængselsophold og alle de problemer, som man kan forestille sig i en sådan livsførelse.

Tilhørerne vil opleve en foredragsholder, som svarer ærligt, direkte og ublufærdigt på alle spørgsmål. Det er erfaringen, at unge mennesker, som oplever, at spørgsmål der besvares på denne måde, vil have mod til at stille spørgsmål. Spørgsmål man fornemmer, kommer efter lange overvejelser hos den unge.
Foredraget er skræddersyet til skoler, gymnasier, skolelærere og travle forældre.

2. Ungdomsmisbrug. Hash/amfetamin.
Dette foredrag har til formål at give de unge en indføring i:
- Hvorfor man bliver tiltrukket af hash.
- Hvorfor man ikke skal give efter for fristelsen og.
- Hvor vanskeligt det er at udvise karakterstyrke nok til at modstå gruppepres, når det kombineres med ungdommens nysgerrighed.
Dette foredrag er skræddersyet til 6.-10.-klasser, og det har været gennemført i forskellige SSP-sammenhænge. Her har det givet anledning til en god debat, og en dyb erkendelse hos de unge om, at hash er noget, som ikke gør noget godt for de unge.

At foredraget har denne effekt skyldes, at det er opbygget om en række hændelser, som foredragsholderen selv har gennemlevet. Det giver foredragsholderen den fordel, at han kan besvare alle spørgsmål meget levende og konkret. Sådanne svar efterlader tilhørerne med en erfaring, som de dermed ikke selv behøver at gennemleve.

Foredragets varighed ca. 1 time med tillæg af spørgetid.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Tobias Kjærgaard Møller er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Tobias Kjærgaard Møller

For booking af Tobias Kjærgaard Møller ring til Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100


E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Tobias Kjærgaard Møller

 Tobias Kjærgaard Møller
Referencer
Info
Kontakt
Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
Booking Tel: 7026 0100
Email:

Tobias Kjærgaard Møller - Fordrag om kriminalitet og ungdomsmisbrug er blot en blandt mange muligheder hos Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
--