Vibeke Hartkorn

medierådgiver og foredragsholder

Vibeke Hartkorn Kommunikation - styrker din gennemslagskraft.
Foredrag, workshop eller ordstyrer/ moderator.

Få den nyeste internationale viden om at kommunikere og motivere gennem præcise budskaber, når kommunikationseksperten Vibeke Hartkorn guider dig igennem en workshop eller et foredrag som giver ny indsigt og konkrete værktøjer du kan bruge direkte i din dagligdag. Sjovt, nyt, lærerigt og resultatskabende.

Vibeke er kendt for at inspirere, engagere og provokere sine tilhørere så de går energifyldte hjem med helt nye værktøjer til at skabe gennemslagskraft.

PERSONLIG BRANDING - er du synlig nok? Sådan skaber du dit eget brand.

GENNEMSLAGSKRAFT - lynkursus i 5 kommunikationsteknikker.

Power I DIT LIV - sådan får du det: Powermænd og Powerkvinder

NETVÆRK DIG TIL SUCCES - sådan skaber du relationer til gavn for din karriere


SOCIALE MEDIER - nye måder at nå jeres kunder og interessenter
Få den seneste viden om hvad der skaber værdi for jeres kunder og interessenter, og hvordan I kan bruge de nye medieplatforme til at skabe resultater. For ledergrupper som vil være up to date på kommunikation.

CSR KOMMUNIKATION- bæredygtig gennemslagskraft
Få ny indsigt i balancen mellem at vise ansvarlighed overfor mennesker, miljø og produktion uden at gå på kompromis med ansvaret for bundlinjen. Træning i at kommunikere CSR til en offentlighed som ikke accepterer fejl.

Kort om Vibeke hartkorn
Vibeke Hartkorn er efter en årrække som nyhedsvært på TV -avisen i dag selvstændig rådgiver for ledere og virksomheder som har fokus på udvikling, strategi og kommunikation.

Blandt de kunder som Vibeke har inspireret eller opnået resultater for er IBM, Grundfos, Lundbeck, Oticon, Dansk Industri. Vibeke Hartkorn er uddannet journalist, business coach og professionel bestyrelseskandidat og trænet i USA af en af verdens førende kommunikationseksperter. Forfatter til rollemodel bøgerne "Powerqvinder" og "Powermænd." Forelæser i kommunikation på universiteter og private lederuddannelser.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Vibeke Hartkorn er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Vibeke Hartkorn

For booking af Vibeke Hartkorn ring til Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100

Sidste nyt om Vibeke Hartkorn

Sociale medier - få den seneste viden

Sociale medier - få den seneste viden

- AF MEDIERÅDGIVER VIBEKE HARTKORN

Der er stor efterspørgsel på foredrag om sociale medier. Vibeke Hartkorn fortæller i sit nye foredrag om de mange nye måder at nå kunder og interessenter på.

Få den seneste viden om hvad der skaber værdi for jeres kunder og interessenter, og hvordan I kan bruge de nye medieplatforme til at skabe resultater. For ledergrupper som vil være up to date på kommunikation.


E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Vibeke Hartkorn

 Vibeke Hartkorn
Info
Kontakt
Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
Booking Tel: 7026 0100
Email:

Vibeke Hartkorn - medierådgiver og foredragsholder - - af medierådgiver Vibeke Hartkorn er blot en blandt mange muligheder hos Foredragsholdere – Foredragsportal.dk - booking tlf. 7026 0100
--